Posted on

A Volkwagen XL1 áruk közel 100 000 font

A Volkswagen XL1 körülbelül 100 000 fontba kerül, amikor az Egyesült Királyságban eladásra kerül.
• A Volkswagen XL1 hírek és vélemények
Noha az Egyesült Királyság pontos árát még nem kell megerősíteni, a 100 000 font összegű azonosítás lényegesen sokkal több, mint az eredetileg gondolt. A VW rendkívül hatékony plug-in hibridjének csak 200 produkciós példája készül a márka Németországban található Osnabruck gyárában. Mindegyiket szénszállal erősített műanyagból készítik, de minden verzió bal oldali meghajtó lesz.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ez azt jelzi, hogy az Egyesült Királyságban az értékesítés kicsi lesz, a tervek szerint 20-30 modellt várnak itt. A vállalaton belüli források szerint nagy érdeklődés merült fel, de a leendő ügyfelek listáját alkalmasságuk szerint le fogják adni.
Ezen az áron csak néhány ember engedheti meg magának a VW XL1 plug-in hibrid-et, amely kéthengeres dízelmotorot és elektromos motort használ a hátsó kerekek vezetéséhez, és kombinált 68 lóerővel. Ugyanakkor képes visszaadni egy hivatalos 313mpg és mindössze 20 g/km C02 kombinált számot – ez a leghatékonyabb autó, amelyet valaha építettek.
A maximális sebesség elektronikusan 99 mph -ra korlátozódik, de egy VW mérnök azt mondta nekünk, hogy képes 130 mph sebességgel vezetni, de korlátozták az üzemanyag -hatékonyság növelése érdekében. Azt is megerősítette, hogy a Ducati-alapú Protoype XL1 versenymódosításokkal jelenleg fejlesztés alatt áll.
A Volkswagen szerint az XL1-ből származó technológia az idő múlásával kiszűri a vállalat tömegpiaci modelljeit, és amint sokkal megfizethetőbbé válhatnak. Ugyanakkor azt is állítják, hogy mivel az első XL1 ritkább lesz, mint egy Bugatti Veyron, valószínűleg értékelni fogja az idő múlásával – ez a gyűjtők számára is csábító lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *