Posted on

A Lynk & Co élethosszig tartó garanciát, valamint teljesen ingyenes webes forgalmi adatokat kínál az összes autóról és teherautóról

, valamint a 01 -es SUV, valamint a Shanghai Autószalon 03 Idea Saloonjának feltárásával, az új kínai új kínai kiállításon, új kínai kiállításon A Carmaker Lynk & Co két előnyt tett ki, amelyekkel minden autóját idézetben kínálják, hogy vonzza az ügyfeleket a vadonatúj márkához.
• 2017 Shanghai Autószalon: Az összes legfrissebb hír
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Lynk & Co az új, világszerte működő autók és teherautó márkája, amelyet a kínai autó gyárt, amely hatalmas Geely -t gyárt, valamint a cég szívesen jelöli az európai SUV -piaci iparágot, amikor a 01 a következő évben megjelenik.
Mint ilyen, a hagyományos prémium riválisoktól való különbségre való árajánlatban a Lynk & Co új szintű „összeköttetési” funkciókat vonz be – a cég összes autója és teherautója teljesen ingyenes webforgalmi adatkapcsolatokat tartalmaz, amelyeket az infotainment lakosztályukba fejlesztettek ki. A sofőrök és az utasok globálisan hozzáférhetnek az online webes forgalmi adatokhoz, kidolgozva az egyik funkcióját, amit a cég telefonnak hív a „globális kapcsolat ígéretének”.
A Lynk & Co egy teljesen új márkás lesz, amikor a 01 SUV eladásra kerül, és bár a márka számos elemet fog megosztani a Geely Sibling márkájával, a Volvo-val, az üzletnek nincs valódi hitelessége vagy kapcsolata az Egyesült Királyság autókkal és teherautók vásárlóival.
Ugyanakkor azok, akik veszik a merülést, szintén élettartam -garanciát kapnak közúti segítségnyújtással, amelynek részletei sokkal több részletet fednek fel, amikor az autók és a teherautók az év végén Kínában találják meg a bemutatótermeket.
Lehet -e egy életre szóló garancia vonzani egy nem bizonyított autók és teherautó márkát? Értsük meg a megjegyzésekben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *