Posted on

„A kormány, valamint a Szállítási Minisztérium jobban érintkezik, mint valaha”

Pontosan észrevette, hogy mekkora a kormányzati miniszterünk, valamint a motorozással kapcsolatban? A mai vonatok, buszok, kerékpárok, vasutak és repülőterek, amelyekkel fogyasztják őket.
Igaz, hogy garantálták, hogy 2040 -ig megállítják a benzin, valamint a dízel autók és teherautók eladását, azonban mindez a jövőben a levegő magas színvonalának javítása érdekében. Másrészt a mai autósok igényeit továbbra is megválaszolatlanul hagyják, ami elfogadhatatlan a járművezetőkre való gondolkodás, hogy napi 150 millió fontot járuljanak hozzá a HM Kincstári pénztárhoz, és ritkán látják a beruházás megfelelő megtérülését.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Az Egyesült Királyság 2040 -től a benzint és a dízel tilalmat tervezi
Lehet, hogy legalább hálásnak kell lennünk, hogy John Hayes pap kézbesítése végül kifejezett érdeklődési körét egy autópálya – autópálya szolgáltatási területein. Nagy. Tehát tiltja a szivattyúkon, valamint a szomszédos üzletekben, valamint a kávézókban felszámított zsarolási költségeket? ER, nem. Nem esély.
Nem fogja megfordítani azt a jogszabályt, amely kimondja, hogy az autópálya -szolgáltatás/pihenőhely üzemeltetője erősen bírja a járművezetőt, aki – a közúti biztonság érdekében – néhány órán keresztül rendelkezik a járműben.
És Hayesnek nincs kedve annak, hogy csökkentse a hatalmas vádakat, és kormányzati díjakat tölt be az üzemeltetőkért, hogy az autópályákkal együtt termékeket kínáljanak a kiskereskedelmi üzletekben. Ha igen, akkor ezek a kiskereskedők talán csökkenthetik a költségeket, amelyek akár hatszor magasabbak, mint néhány főutcán.
Ehelyett Hayes kifejlesztett egy munkacsoportot, amely az autópálya -szolgáltatási területek szépítésére fordított, így „kedves” helyek voltak, hogy „élvezzék”.
„A szépség minden fordulóban, minden megálláson – ígéri, hogy a következtetés előtt émelygõen ígéri:„ Ha azt hinni, hogy egy kormánypapnak nem kellene megkísérelnie beszélni a szépségről, azt feltételezi, hogy a szépség a politikán túl van, vagy talán az, hogy a politika az esztétika alatt van. Ez egy tévhit, amellyel szembesülni akarok. ”
• Az autópályák szennyeződési alagutak láthatók a füstök csapdájához
Ez további bizonyíték arra, hogy mind a kormány, mind a letargikus kézbesítési osztály inkább megvethető, és nem érintkezik a közúti személyekkel, mint valaha. Hayesnek kevésbé kell aggódnia a szépség miatt, és szembesülnie kell a valódi problémákkal, amelyek befolyásolják a járművezetőket, például a növekvő torlódásokkal; fúrólyuk kitöltése; baleset megelőzése és csökkentése; félénken magas autók és teherautók biztosítási fedezetei; auto -bűncselekmény; Az EV, valamint az autonóm járművek infrastruktúrája, valamint ezer más kérdés, amely sürgetõbb, mint a „gyönyörű” motoros szolgáltatási területek. Rossz fát ugatsz, társod. Vagy talán ugatsz, periódus.

Mit hiszel Mike szempontjából? Mondja el nekünk gondolatait a megjegyzés szakaszban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *