Posted on

A New Bentley Flying Spur Hybrid 536BHP

érkezik a Bentley második plug-in modelljével-a Flying Spur Hybrid-rel. Az ára 160 000 fontból származik, amikor az értékesítés később nyáron kezdődik.
A Bentayga Hybrid-től követően a Bentley nagy limo-tartományának legutóbbi kiegészítése ismét a hathengeres energiát egy akkumulátorral és egy elektromos motorral egyesíti, de ahelyett, hogy a Bentayga Hybrid 335 lóerős 3,0 literes turbóját alkalmazná, a repülõ táskák sokkal sok a SPUR-táskák. erősebb 410 lóerő turbófeltöltéssel ellátott 2,9 literes V6.

Új 2021 -es Bentley Bentayga Hybrid októberben érkezik az ára 155 500 fontból

Az új motor üzemanyag -befecskendezőket és gyújtógyertyákat használ, amelyek az egyes égési kamrákban központosítottak, hogy az optimális permetezési minták a legtisztább, sok hatékony égési sérüléshez. Eközben az iker-görgető turbók és a katalitikus átalakítók a motor V-ben vannak elhelyezve a turbó késés vágására és a kibocsátások javítására.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ez a fejlett benzinmotor párhuzamosan működik egy lyukas 134 lóerős e-motorral, így a Flying SPUR hibrid összegek 536 lóerő és 750 nm összegű összegek-ez egy jelentős lépés a Bentayga Hybrid 443 lóerős és 770 NM feletti tolóerővel, és az egyik tükrözi a teljesítményét. A 0-62 mph mindössze 4,1 másodpercig tart, míg a legnagyobb sebesség 177 mph.
11

A kis elektromos motort a motor és a sebességváltó közé csomagolják, és 14,1 kWh -os akkumulátorral táplálják. Noha a CO2 vagy az üzemanyag-fogyasztás nem fedték fel, Bentley szerint a Flying Spur Hybrid a márka sorozatában a leginkább „környezeti koncentrált” erőátviteli. A cég azt állítja, hogy önmagában a tiszta elektromos erővel történő futás, a kibocsátásmentes tartomány körülbelül 24 mérföldre van lehetséges, a végső tanúsításig.
A Flying Spur három meghajtó üzemmóddal van felszerelve: E-mód, teljesen elektromos vezetéshez, hibrid üzemmódhoz és hold üzemmódhoz, az akkumulátor töltésének megtakarításához.
A többi repülő spurokhoz összeállított tervezési változások minimálisak, az egyetlen csípés a „hibrid” jelvény, a négyes ovális kipufogó javaslatok és a bal hátsó szárny töltési pontjának hozzáadása. Lehetőség van arra is, hogy a hét Bentley festékfesték kifejezetten a plug-in modellhez válasszon, és a vásárlók hozzáadhatnak egy teljesen ingyenes Bentley márkájú Wallbox-ot, hogy a plug-in hibrid akkumulátorok otthon tetején maradjanak.
Az autóban lévő új beágyazott SIM -kártyának köszönhetően a Flying Spur Hybrid lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy a My Bentley okostelefon -alkalmazást használják a legutóbbi utak figyelemmel kísérésére, segítve őket az átlagos sebesség, az üzemanyag -fogyasztás, valamint az üzemanyag és az elektromos fogyasztás elemzésében. Ugyanez az alkalmazás lehetővé teszi a távoli töltés kezdeményezését is, ha az autó be van dugva, és lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy előre feltárják a kabin hőmérsékletét az utazás előtt.

A Repülő Spur Hybrid eladása ezen a nyáron kezdődik, és a szállítások valószínűleg 2021 vége előtt kezdődnek. Az árak 160 000 fontról indulnak.
Kattintson ide a legjobban eladó legjobb luxusautók listájához a legjobban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *