Posted on

A New Kia Sedona ismét ugratott

Kia kiadta a vadonatúj Sedona második teaser képét, mielőtt a New York -i Autószalonon április 16 -án mutatta be.
A legfrissebb kép a profil közepes méretű MPV-jét mutatja, és az első teaserhez hasonlóan a radikális tervezés átalakítását sugallja. Az új Sedona karcsúbb, sokkal szögletesebb, és előnyös a magasabb derékvonalból.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Egy ilyen radikális átalakítás összhangban áll a koreai gyártó közelmúltbeli erőfeszítéseivel, hogy elválaszthassa magát a versenytől azáltal, hogy különleges személyiséget ad hozzá minden autójához, és ezt a Kia -tól való legfrissebb felhasználást minden bizonnyal nem hagyták ki.
Ahogyan az első teaser (fent) mutatja, van egy új, hatalmas elülső rács és elsöprő fényszórók, amelyek segítenek az emberek hordozójának kiemelkedésében.
A „kalandkeresők” a fő ügyfelek, akiket itt megcéloznak, és a Kia Sedona -nak rengeteg helye van nyolc utasnak és poggyászuknak.
Valószínűleg lesz egy 3,3 literes V6 GDI benzinmotor, körülbelül 290 lóerővel és 252 font láb nyomatékkal a motorháztető alatt, míg a dízel CRDI motorok sorozata valószínűleg rendelkezésre áll.
Az Egyesült Államokon kívüli ügyfelek nem lehetnek túl eksztatikusak, mert az új Kia Sedona -t csak az államokban fogják eladni. Az előző generációs Sedona európai termelését 2011 -ben levágták a csökkenő kereslet és a csökkenő értékesítés miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *