Posted on

A Ford és a What3words bejelenti az új partnerséget

, a Ford összeállt a What3words -szel, a Geocoding App -vel, amely az egész bolygót körülbelül 57 trillió 3×3 méter négyzetben fedi le, hogy felajánlja a járművezetőknek az alkalmazás pontos leképezési rendszerét.
Minden négyzetnek három szó egyedi kombinációja van hozzárendelve. Ha a kívánt három szót beilleszti a Ford hangparancs rendszerébe a Sync 3 Infotainment beállításán, a felhasználókat a beépített műholdas navigációs rendszeren keresztül a pontos helyre vezetik.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Jelenleg a What3words kompatibilis lesz az Európában (beleértve az Egyesült Királyságban) és Észak -Amerikában eladott FORDS -ekkel. A nem angol nyelvű országok esetében az alkalmazás 26 különböző nyelven érhető el. Az Egyesült Királyságban a Sync 3 infotainment rendszerek elérhetőek a KA+ és a Fiesta belépési szintű verzióinál. A haszongépjárművek, mint például a Ranger, szintén részesülhetnek az új alkalmazás kompatibilitásából.
A What3words partnerség a Ford-nal a második egy nagy autóipari márkával, miután a Mercedes bejelentette, hogy 2017 vége felé működött. A rendszer az MBUX Infotainment felépítésével debütált a jelenlegi A-osztályon.
A Mercedes rendszerrel ellentétben azonban, amely teljes mértékben integrálja a technológiát a beépített navigációs és hangvezérlő technológiájába, a Ford verzió megköveteli a felhasználótól, hogy csatlakozzon az alkalmazáshoz telepített okostelefonhoz, ahol a 3words hozzáférhető az ‘Applink’ oldalon keresztül. – Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS -on és Androidon, és offline állapotban működik.
A Daimler korábban fektetett be a What3 Words -be, de nem az egyetlen autóipari márka, aki ezt megtette. Az MG tulajdonosok SAIC szintén részét képezték az adománygyűjtésnek, mint a 2016 -os Formula 1 világbajnok, Nico Rosberg.
Használja a What3 szavakat? Tudassa velünk tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *