Posted on

Detroit Electric SP: 01 EV: A legelső kép, valamint a sokkoló videó

American EV Business Detroit Electric egy lelkesen várt legelső gyártási modellt, az SP: 01 elektromos sportautót hozta létre, tekintve, hogy a márka helyreállt hat évvel ezelőtt a halottaktól.
Ez az új teaser videó azonban nyilvánvaló újratervezést mutat a Lotus Elise-alapú prototípusból, amelyet áprilisban láttunk. Noha úgy tűnik, hogy motivációt vonz a (szintén Elise-alapú) Tesla Roadster-től, az elektromos hajtású SP: 01-et kijelentették, hogy sokkal több, mint a Tesla, mint a Tesla.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A vállalkozás szintén végül kiadott egy elárasztatlan képet az SP: 01 hátsó végéről, amely lényegesen módosított hátsó stílusát mutatja be, és sokkal több, mint az Alfa Romeo 4C sportautóhoz hasonló halvány hasonlóság.
Az elektromos autó márka, amelyet eredetileg 1906-ban fejlesztettek ki, valamint azután, hogy közvetlenül a 2. világháború előtt felsebesítik, kijelenti, hogy az autók és a teherautók egy erős új márka-identitás része, amint azt a figyelemre méltó videó látja:
A videó a Detroit elektromos biztosítási igényének röpke képeit mutatja be a „produkciós autó”, valamint úgy tűnik, hogy sokkal emellett sokkal emelt, mint egy Elise Lookalike. Elölről szélesebbnek tűnik, a lekerekített LED -es lámpák a vázlatot hasonlóak a jelenlegi Chevrolet Corvette -hez.
De a hátsó felvételek, ahol észreveszik a legnagyobb változást: ez már nem egy Roadster. A kiejtett, lekerekített fém tetőfedő rendkívül nagyjából úgy néz ki, mint egy középmotoros kupé, valamint a hátsó túlnyúlás hosszabb ideig néz ki, mint a guggolás Elise. Sokkal figyelemre méltóbb pogányok, valamint egy nagy hátsó spoiler, amely összesen az átalakulást.
Nem ismerjük, hogy a gyártó autók és teherautók sokat megváltoztak -e a bőr alatti ötletből. Az SP: 01 A legelső fűrészünk közepén szerelt 201bhp elektromos motorral rendelkezik, amely a hátsó kerekeket táplálja, valamint egy majdnem 190 mérföldes deklarált akkumulátor-változatot.
Alig több mint egy tonnánál, a teljesítmény hasonló volt a Tesla-hoz, 0-60 idő 3,7 másodperc. Eredetileg körülbelül 90 000 fontot jelentett, azonban nem tudjuk meghatározni, hogy ez növekszik -e.
Arra számítunk, hogy a jövő év januárjában látják a kitöltött Detroit -i elektromos terméket a Detroit Autószalonon (hol máshol?).
Mit hiszel a Detroit Electric erőfeszítéseiben? Még mindig hasonló lesz a Tesla -hoz? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *