Posted on

Az új italmeghajtású számok azt mutatják, hogy a nemek közötti egyensúlyhiány

A nők valószínűleg több alkoholt isznak, mint a férfiak, mielőtt a kormány mögé kerülnének-de rövidebb tilalmakat kapnak, az exkluzív Auto Express figurák feltárhatják.
Az IAM Roadsmart tavalyi ital-meghajtó rehabilitációs tanfolyamának adatainak azt mutatják, hogy az Egyesült Királyság sofőrei átlagosan 2,1-szer vannak a határérték felett, és 20 hónapos tilalmat kapnak. És míg a férfiak négy-egy-egy nőnek meghaladják a nőstényeket a harmincas éveikben közel két és félszer a határérték felett-több, mint bármely más korcsoport vagy nem. Ennek ellenére a nők 90 napos rövidebb vezetési tilalmat kaptak, mint a férfi társaik.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Mi az ital-meghajtó határ? Az Egyesült Királyság törvényei kifejtették
A legrosszabb eset egy 48 éves Aylesbury-ből származó Bucks-ból származó 48 éves nő volt, aki 161 mg alkoholt regisztrált 100 ml légszomjra egy közúti teszt során-a 35 mg-os határérték csaknem ötszörösére-, és három évre betiltották. A nőstények az öt legmagasabb leolvasás közül háromot rögzítettek, bár a leghosszabb ötéves tilalom egy 35 éves férfinak ment a Berks-i Slough-ból.
Neil Greig, az IAM Roadsmart politikai és kutatási igazgatója elmondta: „Általában a nők sokkal kevésbé valószínű, hogy bármilyen autós bűncselekményt követnek el. Azoknak, akiknek ezt nem szabad elvárniuk, bírságok vagy tilalmak szempontjából. Az utóbbi években vannak olyan tanulmányok, amelyek arra utalnak, hogy a nők „felzárkóznak” a férfiakkal a sértés szempontjából, de nekik még hosszú utat kell megtenniük. ”
• Az Egyesült Királyság italmeghajtó korlátját nem csökkentik
A negyvenes és ötvenes évek sofőrei voltak a legrosszabb bűncselekmények, a húszas éveikben a legkevésbé a határérték. Greig hozzátette: „A kemény kisebbség, aki továbbra is figyelmen kívül hagyja a korlátokat, az egyik legnehezebb dió a repedéshez. Az IAM Roadsmart több forrást támogat az adatvezérelt végrehajtáshoz, amely az ismétlődő bűncselekményeket és a magas kockázatú területeket célozza meg. Ha ez azt jelentette, hogy a kocsmákon kívüli rendõrségi autók, a felmérések azt sugallják, hogy a legtöbb járművezető támogatná azt. ”
Mit gondolsz az ital-meghajtású statisztikákról? Tudassa velünk az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *