Posted on

A Lamborghini Miura SVR visszaállította a korábbi dicsőséget

, a Lamborghini feltárta, hogy teljesen felújított Miura SVR -t. Az olasz cég Polo Storico osztálya által visszahozott életre keltett a projekt 19 hónapot vett igénybe.
A Miura SVR volt a valaha készített ikonikus szuperautó legszélsőségesebb változata; Csak egyet készítettek, és életének nagy részét Japánban töltötte. Az SVR a már megcsípett Miura Jota -n alapult, amely a híres Lamborghini tesztvezető, Bob Wallace munkája volt.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb eladó 2018 -as szuperkocsik
Az ügyfelek igénye nagyon volt az oka annak, hogy a Miura Jota és az SVR modelleket hozták létre. Az eredeti Jota Development Automobile balesetben megsemmisült, de a Lamborghini később öt példát készít azoknak az ügyfeleknek, akik a baleset által okozott lefedettség miatt kértek.
14

Az egyik konkrét ügyfél, amelyet Heinz Strabernek hívtak, még a Jota -n túl is akart, és így a Lamborghini segítségével átalakította a modellt SVR -ként – ez az eredeti projekt 18 hónapot vett igénybe. Az autót ezután eladták egy japán ügyfélnek, ahol módosították, ikonmá vált, és inspirálta a Circuit Wolf nevű képregény sorozatot.
A Lamborghini Polo Storico csapata úgy döntött, hogy visszahozza az SVR -t korábbi dicsőségéhez és eredeti specifikációjához. Paolo Gabrielli, a Lamborghini After Sales vezetője és a Polo Storico igazgatója elmondta: „A kihívás még ijesztőbb volt, amikor az autó darabokra érkezett Sant’agata -ba, bár az alkatrészek mind ott voltak, és jelentős módosításokkal.
„Az eredeti előírások egyetlen változata a négypontos biztonsági övek, a támogató ülések és a cserélhető rúd hozzáadása. Ezeket az ügyfél kifejezetten kérte, és célja a biztonság javítása az autó versenypályája során. ”
Olvassa el az Aston Martin DB4 GT folytatási modell áttekintését…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *