Posted on

A Renault 15 000 munkahely csökkentésére

Renault, hogy egy hároméves „átalakulási” program részeként 15 000 munkahelyet csökkentsen az egész világon. Franciaországban a munkahelyek egy harmadik (4600) csökken, a „több mint 10 000” elveszik a Renault globális műveleteinek többi részében.
A cég vezérigazgatója, Clotilde Delbos azt mondta, hogy a cég „bármilyen módon néz ki, tabuk nélkül”, amikor a csökkentéseket elvégzi, a társaság hivatkozva: „az autóipar és az ökológiai átmenet sürgősségének sürgősségének fő válsága, mint”, mint Bejelentette az elbocsátásokat.

Renault és Nissan súlyos veszteségeket szenved 2020 -ban

A Renault felhívta a figyelmet a már meglévő „nehézségeire” is, amelyek magukban foglalják a Figurehead elvesztését és a Renault-Nissan Szövetség, Carlos Ghosn elnökét, míg a Nissan küzdője a Renault eredményét a tavalyi év végén figyelmezteti.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A francia autógyártó már meglévő nehézségeit a globális coronavírusos pandémián is sokkal élesebben fogják összpontosítani, amelyben a gyári munkavállalók lecsökkenték az eszközöket és a szoros gyártási vonalakat óriási költségekkel, a kiskereskedelmi tevékenységek és az értékesítési összetétel egyidejű párolgása mellett Ezek a költségek.
A Renault, amely a francia kormány 15 % -a, jelenleg globálisan mintegy 180 000 -et foglalkoztat, a csökkentések pedig a személyzet számának nyolc százalékos csökkenését jelentik.
Egyéb hatékonysági meghajtók között szerepel a vállalat által használt autó platformok számának csökkentése, 12 -ről 4 -re, egy olyan termékmeghajtóval együtt, amelyben a következő három évben 22 új modell indul, a „kevesebb járművek sokfélesége” mellett.
A társaság 2024 -ig 700 000 autóval csökkenti a globális termelést, miközben megállítja Marokkóban és Romániában a tervezett bővítéseket. A franciaországi Douai és Maubeuge növényekkel folytatott konzultáció, amely utal a bezárás lehetőségére, mivel az elektromos autók számára egyetlen jártassági központ létrehozására törekszik.
Időközben a Sport-Car ARM-alpesi alpesi jövője szintén kétséges, miután a Renault azt mondta, hogy „nyitott tükröződést fog kapni a Dieppe üzem átalakítására”, amely az A110-et készíti, miután a kupé termelési futtatása véget ért.
Jean-Dominique Senard, a Renault Igazgatótanácsának elnöke elmondta, hogy a csökkentések „alapvető fontosságúak annak biztosítása érdekében, hogy a társaság fenntarthatósága és hosszú távon fejlődjön”.

Senard hozzátette: “Teljes mértékben tisztában vagyunk a felelősségünkkel, és a tervezett fejlesztés csak a csoportunk összes érdekeltje és a példaértékű társadalmi párbeszéd révén érhető el.”
Mit tesz a Renault jelenlegi kérdéseiről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *