Posted on

A Honda Civic Black Edition elindította

A Honda elindította a népszerű Civic Hatchback új fekete kiadását. Különböző fényes fekete külső részleteket tartalmaz, és a Honda pénzügyi rendszerében elérhető, havonta mindössze 249 font, három év nulla százalékos április.
A fekete kiadás kiegészítései között szerepel a fekete elülső és az oldalsó szoknyák, valamint a hátsó lökhárító fekete részletei. A Chrome Black Edition logó a Civic -t külön kiadású modellként jelöli, a fekete tetőfedő rendszer spoilerje sportosabb szélt biztosít.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A szokásos polgári tartományhoz hasonlóan a fekete kiadás az 1,6 literes I-DTEC dízelolajjal (22 460 £) vagy 1,8 literes I-VTEC benzinmotorral (21 455 font) kapható. A dízelszolgáltatás a kettő sokkal inkább takarékos, visszaadva egy állítólagos 78,5mpg -ot, 94 g/km CO2 -kibocsátással. A Honda szerint a benzinmotor 46,3mpg -ra jó, de kissé magasabb kibocsátással rendelkezik 145 g/km -en.
• Honda Civic Tourer hosszú távú teszt áttekintése
Az új fekete kiadás bevezetésével együtt a Honda különféle finanszírozást is elindított a polgári tartományban. A szokásos ferdehátú most havonta 239 GBP-től érhető el az 1,8 literes SE Plus számára, havonta 249 GBP-tól az 1,6 literes dízelolaj és a Civic Tourer havonta mindössze 249 GBP-tól. A vevők számára ötéves rögzített ár-szolgáltatási terv is elérhető.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *