Posted on

Az új Maserati Grecale Fulgore a márka első elektromos autója

, a Maserati feltárta az első modellt a közelgő All-elektromos forradalomban. Ezt Grecale Fulore-nak hívják, és az új szub-leevante SUV tiszta elektromos változata, amely egy kicsit megérkezik a benzin alapú verziók bevezetése után, és 2023-ban valamikor eladásra kerül.
A Grecale Folgore egyben a hat új, All-Eclectic Maseratis egyike, amelyet 2025-re várhatunk, a márka „Folgore” elektromos stratégiájának részeként. A Maserati 2023 -ban készíti a Granturismo Coupe elektromos változatát, míg az MC20 szuperautó, a Levante SUV és a Quattrororte szalon nulla emissziós verziója mind a folyamatban van.

Az új 2022 -es Maserati Grecale SUV látványában található a Porsche Macan

A Grecale Fulore mérete riválissá teszi az olyan modellek számára, mint a BMW IX3 és a Mercedes EQC, miközben úgy tervezték, hogy meglehetősen szinkronban maradjanak a görög görcsös motoros verzióival.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az új „horizontális” megjelenés az elülső oldalra az új MC20 szuperautó inspirációját veszi igénybe, de néhány hozzáadott elektromos csavarral. A rácsot új, alacsony húzási megjelenéssel alakították át, de a kiemelkedő Maserati Trident megmarad. A kötény alsó részeit is felülvizsgálták, és az aerodinamikai hatékonyság prioritása rangsorolva a nem szükséges motorhűtéshez.
7

Ettől eltekintve, a Fangore pontosan ugyanúgy néz ki, mint a grecale benzinüzemű verziói. A Rame Fulore nevű új réz színű, kizárólag az EV-n elérhető lesz, az új, hat küllős aerodinamikai kerekek mellett.
A Maserati még nem fedte fel a Folgore kabinját, de megerősítette, hogy az ökonil anyagot széles körben használják a belső kárpitozáshoz. Ez egy nejlon, amely a régi horgászhálókból származó újrahasznosított anyagokat használja, amelyeket más Stellantis EV-kben találnak, mint például az Electric Fiat 500. Szinte biztos, hogy ugyanazt a 12,3 hüvelykes digitális műszerfal és az Android Automotive Powered 8,8 hüvelykes központi érintőképernyővel rendelkezik, plusz Maserati új újjá Digitális óra hangparancs interfész.
A Feggore a szokásos autó platformjának adaptált verzióját használja, amely az Alfa Romeo Stelvio által használt GIOGIO architektúra erősen frissített verziója. Néhány műszaki részletet megerősítettek, például a 400 V -os villamosítást és a 105kWh akkumulátort. A Fangore motoros rendszere körülbelül 540 lóerő és 800 nm -es, de pontos teljesítményszámokat fog kialakítani, és fontos, hogy a maximális tartományt még nem erősítették meg. A töltési technológiát egyelőre is csomagolják.

A Grecale Fulore -ról további részletek közelebb állnak az autó 2023 -as indításához.
Most nézd meg a legfrissebbet a Maserati Granturismo Folgore -ról …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *