Posted on

A Peugeot 2008 Allure Premium Trim hozzáadva a SUV tartományához

, a Peugeot kibővítette a 2008-as sorozatot egy új díszítés szintjével, amely a cég Renault Captur riválisának új tartományának tetejére szolgált.
A 2008 -as Allure Premium Guise -ban elérhető, további hagyományos berendezésekkel büszkélkedhet a hagyományos Allure modellhez képest. A 18 645 GBP -től ára 800 font sokkal drágább, mint az előző bookEnd of the Range, bár a Peugeot azt állítja, hogy további 1400 font felszerelést tett be.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb SUV -k 2018
Miközben az Allure -en alapul, a 2008 -as Allure Premium sokkal többé -kevésbé ugyanazt a készletlistát kapja meg a GT vonalmodellnek. Mint ilyen, a hét hüvelykes színű érintőképernyő-infotainment rendszer műholdas navigációval és hangvezérlő funkciókkal büszkélkedhet, míg a vásárlók Peugeot Connect telefonos segítségnyújtást is kapnak. A hátrameneti bütykök szintén kapcsolódnak a rendszerhez.
Másutt az elektromos vakokkal ellátott panorámás üveg tetőfedő hagyományos illeszkedés, a kabin környezeti megvilágítása mellett, egy fekete, részleges bőr belső tér, valamint egy bőrrel díszített kormánykerék.
Kívül a 2008-as Allure Premium színes kódolt ajtó-mirrorokat és fogantyúkat kap, valamint egy hátsó sport spoiler, kemény megjelenésű első és hátsó faszlemezek, valamint kerék-arch-hosszabbítók és tetőfedő rudak. A 17 hüvelykes könnyűfém kerekeket tartalmazzák.
Két motort használnak – egy benzin és egy dízel. Az 1,2 literes Puretech 82 benzin egység azt jelenti, hogy 18 645 GBP kiindulási ár, az igényelt üzemanyag-fogyasztás 57,6mpg és CO2 114 g/km. Másutt a Bluehdi 100 Diesel sokkal drágább lehetőség, 21 155 fontnál, bár a futtatásnak megfizethetőbbnek kell lennie, a Peugeot 76,3mpg -t igényel, 97 g/km CO2 -vel. Az új modellt 1500 font értékű kereskedői befizetési hozzájárulással használják, amikor havonta PCP -rendszerbe kerülnek.
A Peugeotnak sokkal magasabb specifikus modelleket kell kínálnia, mint például a 2008 -as Allure Premium? Mondja el nekünk gondolatait …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *