Posted on

A Caterham Seven Superlight húsz pontja 20 éves pálya Izrulációt

Caterham kiadta az eredeti Seven Superlight utat 1996 -ban, és egy új korszakba vezetett, amely sokkal több pályán alapuló Caterhams – a Crazy 620R -ben csúcsosodott. Az első szuperlám 20. évfordulója alkalmából a jövő évben megjelenik, a Caterham bemutatja a Caterham Superlight Twenty nevű új modellt a 2015 -ös Goodwood Revival -on.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb napi autók
17

Az új Superlight Twenty nagyon hasonló specifikációt kap az 1996-os autóhoz, egy 1,6 literes Ford motorral 135 lóerős. Egy szerény figura, de az autó tollas jellege azt jelenti, hogy ez a motor 0-62 mph-ig katapultja, mindössze 4,9 másodperc alatt 122 mph-ig. A „Sport” felfüggesztés beállítása és a 6 sebességű szoros arányú sebességváltó hozzáadja a pálya-központú megközelítést, míg a korlátozott csúszású differenciál és a könnyű lendkerék kiegészíti a csomagot.
A súlyt minden elképzelhető módon megmentették, különféle szénszálas elemekkel beépítették, beleértve a szárnyakat és az orrot. Mint mindig a Caterhams esetében, nagyon kevés felszerelés van a mérlegeléshez, és még az opciók listája is ritka, csak opcionális festékkel, időjárás -védelemmel és fűtőberendezéssel. Maga a karosszéria a csupasz alumíniumban, akárcsak az eredeti Superlight -ban, alapkivitelben elkészült. A festék hiánya önmagában hat kilogrammot takarít meg, és hozzájárul a rendkívül alacsony, mindössze 498 kg -hoz – még a Ford Fiesta sem.
17

A Caterham Sevensek közül csak 20 lesz előállítva 20, és mindegyik kap egy számozott kötőjelet, különálló mérőeszközöket és a speciális szén -dioxid -sportüléseket, amelyeket korábban csak a 620R zászlóshajóban találtak meg.
A korlátozott kiadású Caterham Superlight Twenty-t a 2015-ös Goodwood újjáéledésen mutatják be a 2016-os indítás előtt. Az ára 29 995 £ -tól fog kerülni, bár ha be akarja helyezni a könyökzsírot, és maga építheti az autót, akkor 26 995 font.
Vajon ez a Caterham Superlight kísérti a pályát? Tudassa velünk, mit gondol róla az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *