Posted on

A Tanácsok Bank rekordja 1,76 milliárd font nyereséget nyer a parkoló díjakból és bírságokból

Az Egyesült Királyság Tanácsai rekordösszegekben vesznek részt az autósoktól parkolási díjak.
Az AA által összeállított jelenlegi adatok szerint az Egyesült Királyságban az Egyesült Királyságban a 2019/2020 -as pénzügyi év parkolási tevékenységéből származó összes profit közel 1,8 milliárd font volt. Miután a működési költségeket eltávolították, ez azt jelzi, hogy az ország egész területén a tanácsok közel 900 millió fontkal profitálnak, szemben a tanácsi adóban összegyűjtött 31 milliárd fontkal.

Hogyan lehet fellebbezni a parkolási jegyet: A PCN fellebbezései elmagyarázták

Ez azt jelzi, hogy a parkolási nyereség egészében a tanács adóbevételeinek kevesebb, mint hat százalékának felel meg, ám a nagyvárosokban az AA a parkolástól „lélegzetelállítónak” nevezte.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A London Boroughs az asztal tetején a parkolási nyereség érdekében, a Westminster pedig a díjat a díjért. Sokkal több mint 69 millió fontot tett a parkolási díjak és a bírságok miatt az időszakban, míg a Kensington & Chelsea közel 39 millió fontot tett ki. A fővároson kívül Brighton és Hove sokkal több, mint 36 millió fontot tettek, míg Birmingham, Nottingham és Bournemouth mindegyike több mint 20 millió fontot tett ki.
Az autósoktól összegyűjtött pénzösszeg annyira szélsőséges, hogy Edmund King AA elnöke a helyzetet új típusú „autófüggőségnek” nevezi. Azt mondta a Daily Mail-nek, hogy „a tanács készpénz-guzzolása a parkolási díjakból, engedélyekből és bírságokból megdöbbentő lehet”, és „a járművezetők látják azt a hatalmas iróniát, hogy azt mondják, hogy kevésbé használják autójukat, míg sok tanács nem tud eléggé beszerezni őket Bevezetés a városba, parkolni és milliókat fizetni.
Az Egyesült Királyság Tanácsának jövedelme: Parkolás vs Tanács adó
Az AA összehasonlította a tanácsok sokféle parkolási nyereségét a tanács adóbevételeivel, és a tanács adójának százalékában készítette a parkolási jövedelemtáblát.
A tanácsi jövedelem a tanács adójövedelmének százalékában

Westminster75.10%
Kensington & Chelsea45.10%
Camden32,10%
Hammersmith & Fulham45.80%
Islington32,40%
Brighton & Hove22,20%
Birmingham6,80%
Nottingham18,40%
Bournemouth8,80%
Bristol7,80%
Newcastle14,10%
Manchester9.30%
Milton Keynes7,00%

Mit gondolsz a szülővárosában lévő parkolási díjakról? Tudassa velünk a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *