Posted on

A Lexus RC, valamint az RC F frissítette a New Tech 2018-ra

A Lexus frissítette az RC Coupe sorozatot a 2018-as évre, új alapvető eszközöket vezet be az összes mintára, valamint új díszítési szintet adott hozzá a réshez a közé a közé. F Sport, valamint a premier autók tartománytáblája.
A választékon keresztül a Lexus biztonsági rendszere+ a gépjármű -segédeszközök csomagja most alapvető felszerelés. A csomag tartalmazza az ütközés előtti figyelmeztető rendszert, az adaptív sebességtartó automatát, az automatikus távolsági fényszórókat, valamint a sáv indulási figyelmeztetését.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb sportjárművek eladó 2018
Belül minden jármű fel van szerelve Lexus prémium navigációval, amelyet egy 10,3 hüvelykes infotainment képernyőn jelenítenek meg, amelyet a cég távoli érintőképességű kezelési rendszere használ. Valahol máshol van egy új „Auto-away” funkció a kormánykerékhez, valamint a vezetőüléshez, amely az ülést hátrahúzza, és sokkal könnyebben behúzza a kormánykeréket, és a kilépéshez, míg az éghajlatkezelő rendszer most részletezi A kabin minden privát szellőztetési pontja.
A Mid Variety RC F Sport, valamint az RC Premier Designs között az új F Sport Premier Pack autó, amelynek ára 43 540 font. Az F Sport mellett, ez az új dizájn 17 hangszóró Mark Levinson Hursis Noise Audio Setup-ot, egy DVD-lejátszót, egy DAB digitális rádiót szerez, amelyben a Lexus állítja a jobb fogadást, a napfénytetőt, a vak terület nyomkövetését, valamint a hátsó internetes forgalmi riasztást. –
Ezeket a módosításokat a V8 -as motoros RC F -hez is használták, amely plusz csomag verziót szerez az alapvető RC F jármű, valamint az RC F szén -dioxid -kiadás mellett. A Plus Pack félig anilin bőr kárpitozással, valamint szellőztetett első ülésekkel rendelkezik, pontosan ugyanaz a 17 hangszóró Mark Levinson audio konfiguráció – Az ára 62 620 font.
A frissített RC-felállás most már eladó, a belépő szint RC 300h csúcskategóriás kialakítás ára 39 140 GBP-től-az extra készlet 1,995 font lendülete.
Most nézd meg az RC nagyobb testvére – az új LC Coupe -t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *