Posted on

A vezetői engedély díjak, amelyeket ebben az évben 32% -kal kell csökkenteni

, az első brit vezetői engedélyre való jelentkezés költsége, valamint a szükséges 10 éves időközönként megújítja azt, akár 32-nél is. % új kormányzati tervek alapján.
Danny Alexander, a Pénzügyminiszter főtitkára, valamint Claire Perry papnak nyilvános konzultációt fedeztek fel. Ha a terveket átadják, akkor az új brit vezetői engedéllyel rendelkező felépítés az idén október 31 -ig hatással lesz.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Külföldi vezetés: A bal oldali meghajtó tesztünket elvégezzük
A tervek szerint a vezetői engedélyezési díjak 32% -os csökkentését javasolták az interneten jelentkezők számára, valamint 15% -ot a papír alkalmazásokat készítők számára. Ez azt jelenti, hogy az internetes pályázók az első licencükre vonatkoznak, ha a jelenlegi 50 GBP -ről a 34 font összegű csökkenést eredményeznének.
Bárki, aki megújítja az engedélyét az interneten, a jelenlegi 20 font helyett 14 fontot fizetne, és 6 GBP -t megtakarít. A sofőr tachograph -kártyák őszi 38 és 32 font között lenne.
„A vezetés költsége jelentős lehet, különösen az új járművezetők számára” – mondta a Priest Claire Perry. “Örülök, hogy kijelentem, hogy a sofőröket évente 18 millió font megtakarítással tervezzük az engedélydíjak csökkentésével, annak köszönhetően, hogy a DVLA jelentős költségmegtakarítást tett a működési költségeikhez.”
• A nagy euró- és teherautó -bérleti számlák veszélyét futtató britek
A DVLA jelenleg értékeli a teljes töltési struktúráját, és ez a konzultáció csak az első szakasz. Mivel az új digitális innováció miatt olcsóbbá teszi a DVLA szolgáltatásainak nyújtását, nem haladja meg a lehetőségek birodalmát, hogy a díjak még több költségmegtakarítás lehet a jövőben az autósok módszere.
DVLA vezetési engedélyek infographic
Mindent, amit megkövetelsz az Egyesült Királyság vezetői engedélyéről …
Mit hiszel az Egyesült Királyság vezetői licencdíjainak javasolt csökkentéséről? Hasznos csökkentés a gépjárművek költségeiben, vagy az óceán csökkenése a készpénzre szorult autók és teherautók tulajdonosai számára? Csatlakozzon az érveléshez az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *