Posted on

“Végül láttuk azt a bizonyítékot, hogy a Lotusnak valóban izgalmas jövője van”

Nagy -Britanniának méltányos része volt a misztikus autógyártóknak – néhány márka, amely sikeres és sok más, akinek a kisebb skálájuk miatt rejtőzik minket. zavart mindannyian. A Lotus évek óta határozottan az utolsó kategóriákban van, de ezen a héten végre valódi bizonyítékokat láttunk arra, hogy ennek a népszerű vállalatnak valóban fényes, izgalmas jövője van.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az Evija hiperkocsi önmagában 2019 -ben nyilatkozat volt, természetesen. De úgy tűnik, hogy az új ügyvezető igazgató, Matt Windle által ezen a héten bejelentett strukturált, négyplatformos terv úgy tűnik, hogy az ambíció és a realizmus varázslatos keveréke van. Röviden: riasztó értelme van – és ez nem olyan, amit mondhattunk a Lotus összes mozdulatáról az elmúlt 20 évben.

ÚJ 2022 LOTUS EMIRA: A négyhengeres verzió 360BHP AMG POWER-t kap

Az újonnan bejelentett EMIRA hídként fog működni a Lotus számára, mivel a márka elektromos autók készítőjévé alakul. Bátorító, hogy meghallja a Windle nemcsak az autó teljesítményéről, agilitásáról és kezeléséről, hanem annak felhasználhatóságáról és praktikusságáról is (a Lotus kinyilatkoztatása az, hogy a sportautó-autósoknak kupa-tartókra van szükségük, mint mindenki más).
De ha bármi is van, akkor a többi modell, amelyet az új platformok támogathatnak, sok izgalmasnak találunk – az új Baby EV Sports Car, amely megosztja platformját az alpesi A110 utódjával, majd legalább a Más szavakkal, a Lotus „Életmódjárművek” – SUV -k kilátása.
Úgy tűnik, hogy az Elise, az Exige és az Evora számára ismert vállalat hitének ugrása nyilvánosan elismeri, hogy egy jövőt tervez, amikor a sportkocsik mellett családi szállítást fog készíteni. De akkor ugyanezt valószínűleg elmondhatták Porsche -ról a Cayenne előtti években. És ez nem pontosan kiderült rosszul – vagy hígította a vállalat képességét és hírnevét.
A Hethel munkaerőjének most az, hogy van egy cél, cél, stratégia. És alig várhatjuk meg, hogy megnézzük, mit termel – a pályán és ki.
Tudjon meg többet a Lotus új SUV -ról itt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *