Posted on

A Volvo elindítja a használt Automobiles

online értékesítési platformját, a Volvo új online értékesítési platformot indított a használt autók számára, és a gyártótól használt modelleket biztosítja a minőségi garanciákkal.
A Volvo Automobiles Selekt Directnek nevezett platform lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy számítógépes, okostelefon vagy táblagépet használjanak egy használt autó keresésére, kiválasztására és fizetésére egyetlen végponttól a napszakban elérhető szolgáltatásban.

A használt gépjármű -értékesítés 2021 -ben 11,5% -kal nőtt

A platformon keresztül biztosított autók 150 különálló csekken vesznek részt, mielőtt eladásra kerülnek, beleértve a rendelkezésre álló szoftverfrissítéseket is. Minden autó 12 hónapos bontási borítóval, valamint garanciával és borítóval rendelkezik a következő MOT -hoz.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A kézbesítés az Egyesült Királyságban elérhető, a Volvo franchise -kereskedelmei az összes utáni gondozást kínálják. Ha egy ügyfél elégedetlen a platformon keresztül vásárolt autóval, akkor 30 napon belül vagy 1500 mérföldes használaton belül cserélhetik.
A Volvo által megkérdezett négy ügyfél azt mondta, hogy egy használt autót közvetlenül a producertől való vásárlás ötlete „nagyon vonzó”. A Volvo előfizetési szolgáltatás általi ápolás első évében 2500 új gépjármű -értékesítést nyújtott.
A Volvo korábban bejelentette célját, hogy az összes új elektromos autóját online eladja, azzal a céllal, hogy 2025 -ig eladja az Egyesült Királyságban az Egyesült Királyságban az új autók nagy részét. A svéd cég ezután áthelyezi az összes globális új autóértékesítését, amelyet online online áthelyez. 2030.
Kristian Elvefors, a Volvo Automobile UK ügyvezetõ igazgatója elmondta: „A Volvo Automobiles Selekt Direct fejlesztése során szilárdan a fogyasztók igényeire összpontosítottunk, a szolgáltatás személyre szabása, így az úgy működik, hogy a legmegfelelőbb számukra.
„Ez nemcsak a közvetlen online hozzáférés előnyeit jelenti, hanem a nyugalmat is, hogy a folyamat biztonságos, robusztus és prémium élményt nyújt, amely teljes mértékben tükrözi márkánk tulajdonságait.
„A Volvo Automobiles Selekt Direct segítségével javítjuk a fogyasztók számára nyújtott szolgáltatásunkat és kidolgozunk egy tervrajzot az online értékesítésre való áttéréshez. Stratégiai szempontból kiskereskedelmi partnereink továbbra is központi szerepet játszanak a vállalatunkban, hogy teljes utóértékű támogatást nyújtsanak, ideértve a szervizelést, a karbantartást és a javítást. ”
Nézze meg a legjobb Volvo -lízing ajánlatokat itt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *