Posted on

A Volkswagen Caddy kiegészítő szettet kap a Stílusos Black Edition

Blacked Out Korlátozott Edition járművekkel jelenleg növekszik, valamint a Volkswagen a legutóbb Labdaszedő. November végén kerül forgalomba, és 19 370 fontba kerül a HÉA előtt.
A Caddy programja nem jármű, bár a kisteherautó, tehát a VW legkisebb ipari járműveinek magas specifikációja, korlátozott gyártási verziója.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Volkswagen már korábban készítette a Caddy fekete kiadású verzióit, valamint csakúgy, mint az előző generációs verzió, ez egy kisteherautó, hogy nagylelkű szintű készlet- és eszközöket biztosítson, mint kevesebb, mint az alapmodell specifikációjának.
• A legjobb kis kisteherautók
A HÉA után a Black Edition Caddy 800 font összegű prémiumot parancsol a Highline – a jelenlegi fajta Topper kiindulási költségeiről – azonban a VW kijelenti, hogy az eszközök listája, valamint a fekete kiadás speciális érzései egyébként további 2000 fontot költenek.
5

Kívülről a Caddy különleges nyalást kap a mély fekete gyöngyös festékből, a fekete tetőfedő rendszer sínek, a színkódú lökhárítók, valamint a tükrök, a 17 hüvelykes kéttónusú fekete, valamint az ezüst könnyűfém kerekek mellett, valamint az alacsonyabb felfüggesztés- A caddy -fekete -t ​​27 mm -rel dobják el, hogy sportosabbnak tűnjön.
A kabinban a teljes szőnyegek, a bőr többfunkciós kormánykerék, valamint a Gearknob, a légkondicionáló, valamint a fűtött szélvédő felfedezése. A Cruise Control, a DAB+ rádió, valamint a VW sofőr figyelmeztető rendszere – egy olyan biztonsági funkció, amely észleli, hogy a fáradtság befolyásolja -e a vezetést – mind alapvető fontosságú.
Kap egy 2,0 literes négyhengeres TDI dízelmotor 101 lóerővel, amely a Volkswagen deklarálja 60,1mpg-t egy integrált cikluson, a CO2-kibocsátás 123 g/km. A hátsó rész 3200 liternél tartózkodik, maximálisan 628 kg hasznos teherrel.
A Volkswagen kijelenti, hogy a speciális kiadású kisteherautók mindig népszerűek, azonban csak 500 fekete kiadású caddy -t tervez.
Van -e értelme a korlátozott kiadásnak, a prémium szélű kisteherautóknak? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *