Posted on

A PSA Peugeot Citroen a következő lépésben mutatja be a Push to Pass Plan

PSA -t, a Peugeot, a Citroen és a DS tulajdonában lévő cég, valamint a nemrégiben megvásárolt Vauxhall és Opel Brands, drámai elképzelést fogalmazott meg arról, hogyan fogunk futtatni. autók a jövőben.
A párizsi rendezvényen bemutatott terv a cég Push to Pass programjának következő lépését képviseli, mivel a PSA azt állítja, hogy az ötletek megkönnyítik a mobilitáshoz való hozzáférést a „megfizethető, hasznos, egyszerű és összekapcsolt megoldások” révén.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A PSA új modellt tervez a Peugeot, a Citroen és a DS számára
A vállalat kiemelte az autómegosztás hatalmas növekedését, az online vásárlások és értékesítések hirtelen növekedését, valamint a „digitális” kiszolgálás növekedését, mivel bemutatta azokat a stratégiákat, amelyeken dolgozik, hogy megbirkózzon a gyorsan változó tájakkal. Ezenkívül számos új partnert vezetett be a bővülő mobilitási művelet részeként.
Free2move alkalmazás-alapú mobilitás
A terveinek központi eleme a Free2Move Mobilitási márka (és a hozzá tartozó alkalmazás), amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy „egyetlen kattintással válassza ki a legmegfelelőbb szállítási módot”.
Az alkalmazás, amelynek már több mint 450 000 felhasználója van, tartalmaz egy kerékpár, robogó autó vagy kisteherautó bérlésének lehetőségeit egy „fogyasztóból, partner-üzemeltetett szolgáltatásból vagy a [PSA] csoportból”. Ezenkívül lehetővé teszi a flottavezetők számára, hogy testreszabott megoldásokat és valós idejű költségeket szerezzenek, miközben a munkavállalói utazás egyszerűsítésére törekszenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *