Posted on

Miért kell válnia Copart tag

Keresések számtalan autó a Copart leltárában, kiválasztva a kívánt járműveket, és fejleszti az ajánlattételi stratégiát? Vagy talán te új Copart, és csak próbál találni egy projekt autót, donor, vagy akár a napi vezető. Talán még nem tervezed idézni még, de még mindig örülsz a Coparton elérhető autókon keresztül.

Ha bármelyik ilyen leírást alakít, akkor Copart tagnak kell lenned! Függetlenül attól, hogy Ön egy cég vagy egyén vagy egyén, regisztrálás a Copart tag teljesen ingyenes, ezért miért nem regisztráltál még?

A regisztráció után a COPART tagjai teljesen személyre szabhatják a COPART tapasztalatukat:

Gépkocsik hozzáadása az ellenőrző listájához, hogy értesítsen, ha új ajánlat van, az autó él aukciót, vagy ha bármilyen aukciós állapot változik.

Nem látja az autót, amit akarsz? Az autó létrehozása tájékoztatja az elsőt, hogy tudja, mikor érhető el az ajánlattételi autók.

Testreszabhatja a Copart leltárának nézeteit; melyik állomány ügyek Önnek a legjobban, és csak akkor látni ezeket a gépkocsik a vásárlás szeretné látni őket.

A legfontosabb, hogy a Copart tagok idézhetik és nyerhetnek!

Csak regisztrált COPART tagjai hozzáférhetnek ezekhez a funkciókhoz, így még akkor is, ha nem tervezed idézni egy autó hamarosan, regisztráljon ma – ez egy könnyű kétlépcsős folyamat, és örömmel fogsz.

Regisztráljon, hogy Copart tag legyen

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Linkedin

Mint ez:
Mint a betöltés …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *