Posted on

A 2020 -as év városi autója: Volkswagen Up!

A városi autó szegmens jelenleg kihívást jelent, de az elektromosítés kezdete elősegítette az új élet lélegzetét az iparban – és a Volkswagen ezt szépen kihasználta a felülvizsgálatával! hatótávolság.
Még mindig megvásárolhatja a UP -t! Három vagy ötajtós modellként, és a VW 59 lóerős, természetesen 1,0 literes háromhengeres benzinmotorjával és egy fantasztikus városi autóval is jó, jó ütéssel és éppen elegendő teljesítménygel az autópálya-forgalommal. Ezenkívül jól lovagol, érett érzést biztosítva a dudorokkal és a törött felületekkel a városokban, ahol felfelé! sok idejét eltölti.

Volkswagen Up! felülvizsgálat

A felnőtt érzés és a viszonylag erős praktikusság nélkülözhetetlen a vonzerejéhez. De a UP! A tartomány rengeteg választást kínál, ha más városi autók nem, tehát minden költségvetéshez kell lennie.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ha szórakozás után vagy, a 113 lóerő! A GTI -nek ez fedezte ezt. Ugyanazon szintű használhatósággal büszkélkedhet, mint a szokásos autó, de az 1,0 egység turbófeltöltős verziójával sokkal több energiát és sokkal több nyomatékot rúg ki, hogy sokkal több ütemben legyen. A foglalkozás sokkal inkább magában foglalja, megmutatja a VW kis autóplatformjának rugalmasságát, mivel építészete a teljes villamosítást is elfogadja.
8

Az egész elektromos e-up! a legújabb kiegészítés a felálláshoz, és akár 159 mérföld távolságot biztosít a 36,8 kWh-os akkumulátorától, amely egy kis autó számára meglehetősen nagy. A praktikusság nem veszélyeztetett, mert az e-up! azonos szintű belső tér és 250 literes csomagtartó van. A CCS gyors töltése alapkivitelben szerepel, ami azt jelenti, hogy egy 40 kW -os tápegységgel 50 perc alatt 80 % -ra töltheti az akkumulátort, így nagyon használható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *