Posted on

A vezetõ oktatók a gyakornokok

tilalmakkal foglalkoznak, amelyek vezetõ oktatók, akik nem megfelelő kapcsolatokat alakítanak ki a fiatal tanulók sofőreivel, hogy betiltják a tanítást, megfelelnek a sofőr, valamint az autókövetelmények (DVSA) új irányelveinek.
A DVSA szerint 2016 április és 2017. március között 109 nyomozást végeztek az edzői kötelességszegésről, bár ez a fantasztikus Nagy -Britanniában a 39 000 engedéllyel rendelkező edzőnek csak egy kis részét képviseli. A DVSA felhatalmazott vezetési edzői hivatalvezetője, Jacqui Turland kijelentette, hogy szexuális kapcsolatokkal járó oktatókat fog kezelni a 16- és 17 éves gyakornokokkal-akár konszenzusos, akár nem-kizsákmányolónak.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb első járművek az új sofőrök számára
Az új iránymutatások azt sugallják, hogy az oktatók felfedezték, hogy nem megfelelő kapcsolatba léptek egy fiatal gyakornoki megállapodással azzal, hogy kiküszöbölik a felhatalmazott vezetési edző (ADI) nyilvántartást, hatékonyan betiltva őket az órák nyújtásában.
A fiatal hallgatókkal való szexuális kapcsolatokból való hiányosságon kívül a DVSA a hallgatók „nem megfelelő szexuális magatartásában” vádolt oktatókat is megvizsgálja. Ez magában foglalja a szexualizált nyelv használatát, a felesleges fizikai kapcsolatfelvételt, a nem megfelelő kapcsolatfelvételt, valamint tisztességtelen üzenetek vagy képek küldését a tanulóknak.
Andy Rice, a DVSA elleni csalás vezetője, valamint a nyomozások elmondta: „Hihetetlenül komolyan vesszük a tanulók sofőrök biztonságát, és alaposan megvizsgáljuk az edzők magatartásával kapcsolatos bármilyen típusú panaszt, valamint magában foglalja azokat a hatóságokat, ahol a hatóságok is szerepelnek. szükséges.
“Bármely vezetési oktató, amely veszélyezteti a tanulók sofőrjeinek biztonságát, és nem teljesíti az” illesztési és megfelelő “követelményeket, kiküszöbölik az ADI nyilvántartást.”
Pontosan meg akarja fedezni, hogyan kell vezetni? Íme egy lépésről lépésre az engedély megszerzéséhez …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *