Posted on

A BMW 7 sorozatú 40-es Jahre kiadásokat tesz ki a Frankfurt számára

. A BMW egy új Special Edition 7 sorozatú trimmelést tett ki, amely a cég csúcskategóriás limuzinjának 40 évét ünnepelte, valamint a frankfurti fémben debütálásra Szeptemberi autókiállítás.
Az új 7-es sorozatú 40-es Jahre mintákat a teljes 7-es sorozatú tartományban kínálják, ami hat, nyolc és 12 hengeres motor, a négykerék-meghajtású plusz rutin, valamint a hosszú tengelytávú lehetőségek. A 200 egységre korlátozva minden 40 Jahre 7 -es sorozat testreszabható az adott ügyféligény kielégítésére, valamint a Münchenben található BMW Dingolfling üzemében. Az értékesítés októberben kezdődik.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb, csúcskategóriás járműveket vásárolni kell
Az ügyfelek két festéket választhatnak ki a BMW „egyéni” kombinációjából – egy fagyasztott ezüst vagy egy sötétkék benzin csillám. Az M aerodinamikai kötegét alapkivitelben a járműhöz illesztik, és sportosabb megjelenésű lökhárítókat és oldalsó szoknyákat mutat be, míg a 20 hüvelykes V-Spoke könnyűfém kerekek szintén kivágják a vágást. Különleges 40 Jahre jelvényt helyeznek a B oszlopokra, valamint az ajtókra.
A kabinban a 7 -es sorozatú 40 -es Jahre Designs BMW privát merinó finom gabona bőr kárpitozást kap két színű kontrasztos árnyalatú – füstfehérje, valamint cohiba vagy füstfehérje, valamint a fekete csövek, valamint az ülések, valamint az ülések, valamint az ülések. Megfelel a fehér Alcantara béléshez.
A BMW lehetőséget kínál zongora fekete fa betétekre vagy barna eukaliptusz burkolatra, valamint a kényelmi ülések a kabin elülső és hátsó részén is felszerelnek. Ezen csípésektől eltekintve a 7 -es sorozat választási listáján felfedezett eszközök teljes választékát szintén felajánlják a vásárlók számára, hogy specifikáljanak.
Mit csinálsz a 7 -es sorozatú 40 -es Jahre -ből? Értsük meg a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *