Posted on

A Kia Novo ötlete, hogy befolyásolja a jövőbeli CEE’D

Kia középméretű mintáinak sokféleségét, hamarosan erőteljes átalakítást kaphat, ha egy éles, új stílusú ötlet, amely az idei szöuli autókiállításon debütált, bármi megy végbe. A Novo ‘Fastback’ sokkal többet nyújt, mint egy tippet arra, hogy pontosan hogyan nézhetnek ki a jövőbeli Kia -tervek a világ minden tájáról, valamint a KIA szóvivője ellenőrizte, hogy ez egy olyan megjelenés, amelyet Európára gondolnak.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Novo a Kia Namyang Style Center koreai munkája, valamint a KIA világszerte tervezési tartományában alkalmazott ismerős C-szegmens platform adaptált változatát használja fel. Ha a sima kupé-szalon stílusát használja az Audi A5 Sportback stílusában, ez egy eltérés a Kia jelenlegi stílusának témáitól, valamint kifelé.
8

Az ismerős „tigris orr” rácsot adaptálták, azonban hátulról ez teljesen új terület a Kia számára. A rövid elülső túlnyúlás, valamint a fenyegető levegőbemenetek kagylóházi motorháztetőbe, valamint szépen részletezett fényszórókba szakadnak. A meredek meredek szélvédő a kontraszt ezüst tetőfedő rendszerrel kombinálódik, hogy a jármű két hangon megjelenjen, míg a lejtős profil hátulján módszert biztosít egy szögletes hátsó végéhez.
Belül ez egy sokkal minimalistabb érzés a bőrrel, valamint az alumíniumban az uralkodó anyagokkal, bár ez nem egy olyan világ, amely a valós modellekben látható. Az ötlet intelligens technológiája tartalmaz egy hologram műszer képernyőjét, valamint a kerek által felszerelt „Blind Control” ujjlenyomat -érintőpadot, amely lehetővé teszi a különböző funkciók kezelését anélkül, hogy a szemét az útról levonná.
8

Noha számos ötlet ez az ambiciózus ritkán látja a napvilágot, valamint a KIA megerősíti, hogy a jármű nem készíti el a termelést ebben a formában, rendkívül valószínű, hogy az itt látott stílus szempontjai kevesebb, mint egy évtized alatt elérik a KIA fajtát. A cég szóvivője kijelentette, hogy a C-szegmens járművek jövő generációit megtekintette a cég számára, valamint hogy “a CEE későbbi generációi befolyásolhatják, ha a nyilvános megértés pozitív”.
Ez azt jelenti, hogy elvárhatjuk, hogy a 2020-as közelebb bevezetett tervek, például a CEE’D ötajtós, valamint a Pro_cee háromajtós nyílását befolyásolják, míg a Lélek és a Sportage későbbi generációi szintén befolyásolhatók. A kupé kialakítását a jövőben sem zárják ki.

Mit hiszel Kia új stílus irányában? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *