Posted on

A Mercedes GLC F-Cell 272 mérföldes fajtával

jelenik meg, a Mercedes feltárta a GLC F-Cell-t, a BMW X3 hidrogén üzemanyag-cellás verzióját, valamint az Audi Q5 riválisát, amelyet már a gyártáshoz igazított 2017 Frankfurti Autószalon.
Az új elektromos SUV -nak egy pár 4,4 kg hidrogéntartály található a padló alatt, mindegyik szénszálba burkolva, valamint 700 bar nyomáson fut. Az üzemanyag -feltöltés megközelítőleg pontosan ugyanazt veszi igénybe, mint egy hagyományosan üzemeltetett autó – kb. Három percig -, valamint ha tele van, a GLC F -Cell 437 km -es sokfélesége, attól függően, hogy melyik üzemmódot használja az autó.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A 2017 -es frankfurti autókiállítás legutóbbi összes legutóbbi
Az autó üzemanyagcellájának névleges teljesítménye 147 kW, 350 nm nyomatékkal. Ez elegendő ahhoz, hogy a GLC -t egy digitálisan korlátozott, 160 km/h sebességgel vezesse.
20

A hidrogénüzemanyagok felhasználása mellett a GLC F-Cell egy fali aljzatból tölthető fel. Ez feltölti a lítium-ion akkumulátorokat, amelyek ezután segíthetnek az általános rendszerben, vagy az autók és teherautók tiszta elektromos üzemmódban rövid távolságra (körülbelül 49 km).
A legújabb F-sejt négy üzemmódban futhat. A hibrid lehetővé teszi az autók és a teherautók számára, hogy energiát szerezzenek mind az üzemanyagcellából, mind a lítium-ion akkumulátorból, míg az F-Cell csak az üzemanyagcellát használva megőrzi az akkumulátor díjat. Az akkumulátor arra készteti a GLC-t, hogy csak a lítium-ion cellákból származó energiát használjon, míg a díj még inkább az F-Cell-nél jár, ha az akkumulátort aktívan tölti fel, mivel az autók és a teherautó vezet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *