Posted on

Az új Hyundai i30 Fastback ötajtós kupé választást hoz a háztartási nyílás-változatossághoz

A Hyundai hozzáadott egy harmadik tervet az új i30 fajtához, a Hyundai i30 gyorscsoport bevezetésével. Ez nyilvános debütált a 2017. évi Frankfurt Autószalonon, mielőtt 2018 elején megjelenik a márkakereskedésekben.
A Fastback kiemelkedik a rutin i30 ferdehátúból, valamint az új Tourer Estate-ból azáltal, hogy egy karcsúbb ötajtós kupé testet mutat be. Bedugja a három ajtós választás által kiszabadított helyet a legújabb i30 nyíláson, hogy a stílusos választás legyen a fajta számára, akik nem tudják meghosszabbítani az új Hyundai i30 n forró nyílását.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Most a legfinomabb ferdehátúkat vásárolhatja meg
Elülső részén az i30 aláírási lépcsőzetes rácsja egyre kissé rövidebb, és alacsonyabban ül, hogy az üzlet szélesebb és sokkal célzottabb legyen, miközben egy széles vízszintes rács csatlakozik, amely alatt fut. A motorháztető hosszabb ideig jelenik meg, míg a front-end átalakítás egy új kis állú spoilerrel van lekerekítve, a LED nappali futófényekkel, valamint a színezett házakkal ellátott fényszórókkal együtt.
11

A kupé-szerű tetővonal a gyorskísérőn 25 mm-rel alacsonyabb, mint az alapvető i30 ferdehátúnál, valamint lejtős C-oszlopokkal csatlakozik. Minden a hátsó vég felé kúpálódik, egy kis kiskatonai spoilert tartalmazva, elválasztva egy pár új hátsó lámpát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *