Posted on

A Mercedes E-Class Coupe, valamint a Cabriolet költségek

a Mercedes ellenőrizte a költségeket, valamint az arcátadott E-osztályú kupé, valamint a Cabriolet modellek specifikációit. A kupé 35 095 £ -tól kezdődik, míg a Cabriolet 38 465 fontot fizet.
Két specifikációt kínálunk mindkét formatervezésnél – az SE csak E220 CDI formában lehet, míg az AMG Sport három dízelellel rendelkezik – E220 CDI, E250 CDI, valamint E350 Bluetec; valamint egy benzinmotor, az E200.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A Mercedes kijelenti, hogy az új motor felállítása 21 százalékkal sokkal hatékonyabb, mint korábban.
Mind az autók, mind a teherautók felülvizsgált megjelenésűek, új részben vezette fényszórókkal, új lökhárítókkal és új hátsó lámpákkal. A Cabriolet Airkap szél -leöntője most azonnal növekszik a 25 mph feletti sebességgel, és 10 mph alatti sebességgel bezáródik. A lágy felső 20 másodperc alatt kinyitható vagy bezárható, miközben akár 25 mph sebességgel halad.
Az e-osztályú felállás szintén a cég legfrissebb technológiáját, beleértve az új sztereó többcélú kamerát is, amely két kamerát használ fel, hogy 3D-s nézetet hozzon létre az autó előtt, a képadatok táplálására, a képadatok táplálására. sok új vagy továbbfejlesztett biztonsági rendszerhez.
Az összes SE Designs funkció 17 hüvelykes ötvözetek, DAB rádió, részleges LED-es lámpák, aktív park-segédeszközök, érdeklődő segítség és az ütközésmegelőzés; valamint a bőr kárpitozás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *