Posted on

A Polestar 2 Arctic Circle Rally Special Ondiled

Polestar 2 elektromos járműjének egyszeri, motorsport ihletésű változatát hozott létre. Az Arctic Circle Edition néven a Snow and Ice Rally Car jelentős mechanikus frissítéseket kap, hogy javítsa a teljesítményt az egyenetlen, alacsony tapadású felületeken. Sokkal több energiát szabadítottak fel a kettős elektromos motor beállításából is, bár a Polestar megerősítette, hogy a sarkköri kiadás nem éri el a termelést.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Külsőleg a Polestar 2 sarkkör ugyanazt a széles, minimalista kialakítást tartja fenn, mint a közúti modell, néhány rally-ihlette kiegészítéssel, beleértve a négyzet-vezetésű reflektorok sorozatát, valamint egy szénszálas csúszólemezet, hogy rögzítse a alsó. Van egy speciális matt szürke és fehér színű, és a kerekek fehér, 19 hüvelykes Oz versenytárgyak, amelyek kitűnő gumiabroncsokkal vannak felszerelve.

Új 2022 Polestar 3: Elektromos SUV az új képen látható

Az alapkocsi a Polestar 2 hosszú távú verziója, amely a Performance Pack -rel van felszerelve. Az energia- és nyomatékfigurákat 469 lóerőre és 680Nm -re (402 lóerővel és 660Nm -re) emelték, és van egy új indítóvezérlő rendszer.
Még láthattuk, hogy ezeknek a csípéseknek egy része egy bizonyos ponton eljut a közúti modellekhez. A Polestar szerint az indítóvezérlő rendszer a „prototípus” szakaszában van, tehát a 2 jövőbeli változatának fejlesztése alatt állhat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *