Posted on

Az új Kia Sorento visszahívta az Ecall System Update

, hogy a KIA visszahívást adott ki az összes új Sorento -tervre, amelyet a szeptember 1 -je és a 2020. december 14 -i kidolgozott, a SUV SOS telefonhívási rendszerével kapcsolatos problémával kapcsolatos.
Általában, amikor egy e -ös -felszerelt autók és teherautók kerülnek balesetbe, a rendszer továbbítja az autó VIN -jét egy sürgősségi telefonhívó központba, amely a regionális sürgősségi szolgálatokat a helyszínre továbbíthatja.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Kia azonban rájött, hogy ha a Sorento egyik légzsákját a balesetben telepítik, akkor az SOS funkció nem továbbítja az autó VIN -jét a sürgősségi telefonhívó központba, jelezve, hogy a regionális hatóságok nem rendelkeznek semmilyen részletre az autóban Addig, amíg meg nem jelentkeztek a helyszínen.

Az autó emlékeztetései elmagyarázták: Mit kell tennie, ha kapsz?

A probléma az Egyesült Királyságban kínált 965 autót és teherautót érinti – valamint a KIA jelenleg kapcsolatba lép az érintett tulajdonosokkal azzal a kéréssel, hogy visszatérítsék autóikat és teherautóikat regionális márkakereskedésükhöz. A javítást a tulajdonos költsége nélkül használják.
A KIA kijelenti, hogy a problémát gyorsan orvosolni kell, csak egy kisebb szoftveralkalmazás módosítása szükséges ahhoz, hogy az SOS funkció megfelelően működjön. A frissítés körülbelül fél órát vesz igénybe, de a társadalmi távolodási protokollok miatt a KIA állambeli ügyfeleknek egy órát kell kiosztaniuk a munkához.
Befolyásolták -e a Kia legfrissebb visszahívása? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *