Posted on

A 2012 -es Európai Grand Prix

Fernando Alonso megnyerte az Európai Grand Prix -et. A Ferrari autósává válik az első autós, aki eddig két versenyt nyert ebben a szezonban, miután a malajziai győzelme volt.
2012 Európai Grand Prix képeken
Sokkal több, mint hat másodperccel a Lotusban Kimi Raikkonen előtt fejezte be, míg a harmadik helyen Michael Schumacher az első dobogóra kerül, figyelembe véve, hogy 2010 -ben való visszatérése.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Sebastian Vettel pólus-ülés először az első lett, Lewis Hamilton és Romain Grosjean előtt, akiknek sikerült a Williams-i Maldonado lelkész mellett szorítani.
A kilencedik körben Vettel vezetése Hamilton felett sokkal több, mint 10 másodperc volt. És csak egy kör később, Grosjean szenzációs lépést húzott a McLaren külső oldalán, hogy második helyet foglaljon el.
Kamui Kobayashi a 20. körben azonosította Bruno Senna hátulját, és arra késztette őt, hogy a pályán forogjon, és felvegye a lyukasztást. Új gumiabroncsok és új orrkészletet is elindított. Ellentmondásosan a brazilnak átjárási büntetést kapott az előfordulás miatt, és utoljára visszatért.
Jean-Eric Vergne és Heikki Kovalainen közötti érintkezés a 28. körben mindkettő felvette a lyukasztást. A biztonsági autót telepítették, és Vergne kénytelen volt visszavonulni a versenyről. A gazdák tíz helyezett rácsos büntetéssel büntetették őt a következő versenyre és egy 25 000 euró pénzbírsággal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *