Posted on

Új 2022-es Ford Ranger Raptor Pick-up megjelenik a V6 Power

, miután a vizet a legelső Ford Ranger Raptor-nal ellenőrizte, a cég most feltárta a szivattyúzott második generációs modellt. Ez a vadonatúj Ranger-en alapul, amely 2023-ban a bemutatótermekben esedékes, ám ezúttal a Ranger Raptor környékén 3,0 literes iker-turbó EcoBoost benzin V6 csomagolás 284 lóerővel rendelkezik.
Ez a 74 lóerő lendülete a jelenlegi dízelüzemű kialakításhoz képest-valamint az új teherautó szintén 491 nm nyomatékkal rendelkezik. A LAG-anti-lag rendszer jellemzői, hasonlóan a Ford GT szuperautójában eredetileg látható felépítéshez, amely növeli a fojtószelep hatását azáltal, hogy a turbók három másodpercig forog, amikor az autós felemelkedik. Az aktív kipufogógáz négy zajszintet is használ, beleértve a szomszédos, békés módot, valamint a Baja-beállítást, amely sokkal nagyobb mennyiségű, és úgy hivatkozik, hogy olyan, mint egy egyenes átmeneti kipufogórendszer.

Új 2022-es Ford Ranger pick-up megmutatja izmait

A 10 sebességes autó sebességváltót az első Raptor-tól vitték át, azonban ezúttal bizonyos motorok javítják a profilokat minden felszereléshez a teljesítmény optimalizálása érdekében. A teljes munkaidős négykerék-meghajtó alapvető (bár az üzemanyag megmentése érdekében hátsókerék-meghajtóra változtatható), míg az elülső és a hátsó reteszelő különbségeket, valamint a hét választható meghajtó módot jelzi, hogy a Fordnak képesnek kell lennie arra, hogy bármit is kezeljen. A sima aszfalttól a mély sárig és a rutokig.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *