Posted on

Új 2017-es Mercedes S-osztály: Az Egyesült Királyság árai és specifikációi felfedték

A Mercedes S-osztály mindig is a német márka technológiai turnéjának erője volt-, és a cég ezt a pozíciót az autó új arckibocsátott változatával tartja fenn. Az Egyesült Királyság árait és előírásait októberben az első szállítás előtt mutatták be.
Az ár valaha is olyan kissé emelkedett, mivel a 2017. évi S-osztály kisebb vágási szintet szerez. Az „alapvető” SE kivágási szint leereszkedett, így az AMG vonal, a hosszú tengelytávú autók és a teljes zsíros AMG modellek az egyetlen szedés. Friss Maybach és Pullman jelölt autók jelennek meg a vonalon.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az áprilisban a sanghaji autókiállításon elkaptuk az első pillantást a frissített S-osztályra. A felszínen az új S-osztály csak enyhe külső csípéseket kap, felülvizsgált elülső és hátsó lökhárítókkal, a V12 kiadás első rácsja a teljes tartományon át gördült ki, és különféle fényszórókkal, amelyek három csíkos LED-es nappali futó fény elrendezését tartalmazzák. Az „L” jelzett autók extra 130 mm -t adnak a Big Merc tengelytáv hosszúságához.
32

A motor felépítésének széles körű felülvizsgálata van-ideértve az új egyenes-hat dízelmotorokat is, a választható teljesítménytermékekkel-és a 48 voltos technológiát, amelynek célja a hatékonyság növelése egy egyenes-hat benzinnél, amely szintén valószínűleg azt teszi. az Egyesült Királyságba. Az S-osztály megkapja a Mercedes legújabb autonóm technológiáját is, amelyet a legkifinomultabb distronic cirkuszi vezérlésbe dobtak, amelyet valaha a cég egyik modelljén láttak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *