Posted on

Hotter 2018 Aston Martin DB11 S Az úton

az Aston Martin új DB11 -je csaknem olyan friss, mint a szuperautók, bár az előrelépés már olyan módszer, amely gyorsabb, és sokkal sportoló DB11 s a következő évre.
2018 második felében várhatóan ezek a kémfelvételek azt mutatják, hogy a Bentley Continental Supersports riválisát a közutakra helyezik. Az a tény, hogy ez nem szokásos DB11, magában foglalja a megnövekedett elülső levegő -bevitelt, a vastag elosztót és az alsóbb álláspontot, annak ellenére, hogy a hátul nem nyilvánvaló módosítása van.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb sportjárművek 2017
Mivel az alapvető DB11 már 600 lóerő-pumpákat szivattyúz, és megérti, hogy az Aston korábbi tervei mit szereztek, megfizethető feltételezni, hogy a mérnökök akár 50 lóerőt is rögzítenek a Twin-Turbo V12 motorból. Noha ez nem különbözik nagyban a teljesítménytől, egy kicsit jobbnak kell lennie a 700 lóerős Bentley Arch riválisa számára.
7

Sokkal sokkal nyilvánvalóbb módosításokat várunk az alvázban, valamint ennek a prototípusnak a lecsökkentésének bizonyítéka. A tavaszra való csípésnek, valamint a lengéscsillapítóknak élesebbnek kell lennie a kanyarokban, miközben erősebb fékeket és súlymegtakarítási eljárásokat eredményezhet a platformon.
Az árképzési részletek nem megerősítik, azonban az alapjármű ára 155 000 font, és nem lenne sokk, ha látnánk, hogy a DB11 S megsérti a 180 000 fontot. Sokkal több részletet fogunk megérteni, ha közelebb áll az autó bemutatása dátuma.
Tetszik az Aston Martin DB11 S megjelenése, amint azt a kémfelvételeinkben látják? Mondja el nekünk a megjegyzésekben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *