Posted on

Új 2018-as Volkswagen Touareg: Az Egyesült Királyság indítási árai és specifikációi

A Volkswagen kimutatta, hogy az új harmadik generációs Touareg már Nagy-Britanniában eladó, ára 51 595 fontból a Touareg SEL 3,0 literes V6 TDI-vel, R- A vonal és az R-line tech modellek kiemelik a tartományt.
Az alapvető SEL-modell alapkivitelben 19 hüvelykes kerekeken halad, plusz navigáció és egy hét hüvelykes érintőképernyő. Az adaptív sebességtartó automatika, a LED fényszórók és a hátsó lámpák, a Bluetooth Az okostelefon -link alkalmazások és a sofőr támogatási funkciók széles skálája alapkivitelben vannak felszerelve.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Új Volkswagen Touareg Prototype Review
Az R-line modell ára 55 905 fontból származik, sportosabb megjelenéssel, üveg panorámás tetőfedő rendszerrel és 20 hüvelykes kerekekkel büszkélkedve. A hátrameneti videokamera szokásos, de a kijelző hét hüvelyk méretű.
Az egyetlen olyan autó, amely a Touareg új innovíziós infotainment beállításával, alapkivitelben van felszerelve, amely egy hatalmas, 15 hüvelykes kijelzőt tartalmaz, egy 12,3 hüvelykes digitális műszerfal mellett, az R-Line Tech autó, 58 195 GBP-től. Csak egy motor – amely a 282 lóerő 3,0 literes dízelolaj – elérhető a legjobban.
A VW szerint az új Touareg most sokkal hasznosabb, mint korábban, debütálja a márka legújabb 15 hüvelykes innovációs pilótafülke-infotainment rendszerét, és sokkal hatékonyabb, köszönhetően számos új V6 és V8 motornak. Egy üzemanyag-kortyolgatás plug-in hibrid modell is folyamatban van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *