Posted on

A Le Mans-ihlette Toyota GR hihetetlenül sportkoncepció ugratott

A Toyota bejelentette, hogy a Gazoo Racing Performance Banner alatt hihetetlenül sportkoncepciót mutat be a következő hónap Tokió Automobile Salonban.
Az autót egy teaser kép áttekintette, míg a Toyota versenyosztályának tweetje megerősítette, hogy a koncepció közúti autó lenne, ha a gyártáshoz vezet. A ködös kép azt mutatja, hogy a Toyota Világbajnokság Világbajnokságának csapata által vezetett Le Mans prototípusok nagyon hasonlítanak; A lángolt kerék ívek, az alacsony slánga tető, a nagy hátsó szárny és a cápa uszony a hátsó motor burkolata felett nyilvánvaló, a versenyből származó kerekekkel és a féknyeregekkel együtt.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A GR hihetetlenül sportról azt is mondják, hogy inspirál a Yaris Rally autóból, amellyel a Toyota Rally World Championship Divíziója versenyez. A termelésbe kell mennie, valószínűleg nagyon korlátozott számban lesz.
További részleteket a Tokyo Automobile Beauty Parlonban, január 12–14-én a Grand Unveil-hez közelebb teszik közzé. A japán gyártó egy pár előadási autót is bemutat a Gazoo Racing (GR) leányvállalata alatt – a 86 GR és a Vitz (Yaris) GRMN, az utóbbit kizárólag Japánban indítják mindössze 150 egységre.
Tetszik a GR hihetetlenül sportkoncepció megjelenése? Mondja meg nekünk, miért lent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *