Posted on

„A plug-in hibridek működtetése az öko-hitelesítő adatokért”

mainstream média, amelyet a múlt héten a Greenpeace, a Carry és a Környezet kutatása alapján vettek le, ami azt sugallja, hogy a plug-in hibrid autók „farkas a juh ruházatában”. Ez nem fogja meglepni számos Automobile Express olvasót, de kiderül, hogy a PHEV -k nem olyan hatékonyak, ha nem, akkor dugja be őket.
Érdekes szög volt a környezeti nyomáscsoportok számára-és ezt érdeklődéssel láttam, amikor egy újabb hetet töltöttem be a Volvo XC40 plug0 hibrid-ben.

A legjobb plug-in hibridek 2022

A PHEV-k viszonylag könnyű célpontot jelentenek a Greenpeace kedvelői számára, mert ha nem használják megfelelően, akkor valójában a rendszeres égésű motorok, amelyek kevésbé hatékonyak az akkumulátorok extra súlyával, amelyet kénytelenek hordozni körül.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A baj az, hogy számos vállalati autóválasztó ezeket az autókat nem a mindennapi hatékonyság és a nulla-kibocsátású motorok lehetőségei miatt választja ki, hanem azért, mert hivatalos CO2-kibocsátásuk azt sugallja, hogy rendezett összeget takaríthatnak meg a természetben járó haszon adóért. És amikor ezek az emberek aztán vezetik autóikat, mint egy szokásos benzin- vagy dízel járművet, akkor viszonylag rossz gazdasággal járnak.
Egyetértünk azzal, hogy ez a helyzet nem kielégítő. De ugyanakkor az autóiparban vagyunk a plug-in hibrid technológia besorolásában, mint hasznos eszköz az elektromos motorok felé történő áttéréshez.
Tehát itt van egy ötlet. Mivel a teljesen összekapcsolt autók sokkal elterjedtebbé válnak, van egy jobb intelligens adózási rendszer számára, amely továbbra is sokkal környezetbarátabb autók kiválasztása révén a vállalati autók megválasztását kínálja, de ezután büntetéssel érinti őket, ha nem használják ezt a nulla nulla -Az ésszerű mértékben emissziós képesség. Az autók szinte minden bizonnyal nyilvántartást fognak tartani arról, hogy mikor fut a motor, és mikor használják az akkumulátor energiát, akkor miért nem használja ezeket az adatokat a PHEV -k sokkal felelősebb felhasználásának ösztönzésére?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *