Posted on

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid 671BHP-vel, Genf előtt

, a Porsche feltárta a legerősebb panamerát-a Panamera Turbo S E-Hybrid-t-egy új zászlóshajó négyajtós kupéját, amely egy V8-alapú stabilate, amely egy V8-forgalma A V6-alapú Panamera 4 E-Hybrid.
Az Auto Express által a tavalyi Párizsi Autószalonon bemutatott új Automobile a 2017. évi Genfi Autószalonon debütál. A Panamera Turbo S e-Hybrid az 542 lóerős 4,0 literes turbófeltöltős V8-at használja a Panamera Turbo-ból, egy 134 lóerős elektromos motorral, teljes teljesítmény 671 lóerő és 850 nm nyomatékkal. Az energiát egy négykerekű PDK sebességváltó révén egy négykerék-meghajtású rendszerbe továbbítják.
5

A teljesítmény szempontjából a Porsche azt mondja, hogy a Turbo S E-Hybrid 0-62 mph-ra képes 3,4 másodperc alatt és 193 mph legnagyobb sebességgel. Ez azt jelenti, hogy a Panamera-tartomány új kiegészítése kéttized gyorsabb, 62 mph-ig a leállástól kezdve, mint a Panamera Turbo indítóvezérléssel, és 3 mph gyorsabb a végső sebesség szempontjából. Azonban az Evo nővérünk címe elindult az új Panamera -ban, és úgy gondolja, hogy Porsche alábecsüli az új autó előadását – legalább 197 mph lehetséges.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A 2017 -es legjobb hibrid autók
A fedélzeten lévő plug-in hibrid segítséggel a Porsche azt állítja, hogy a Turbo S-E Hybrid 97,4mpg-ig terjed, bár a valós világ számának sokkal alacsonyabbnak kell lennie. A CO2 -kibocsátás 66 g/km -en érkezik.
5

Az elektromos motort egy 14,1 kWh -os lítium -ion akkumulátorból származó tápegységgel szállítják, amelyet hat órán belül fel lehet tölteni a hagyományos 3,6 kW -os töltővel vagy 2 órával és 24 percig az opcionális 7,2 kW -os beállítással. Az indításkor az autó nem teljesíti az elektromos energiát, és a Porsche azt állítja, hogy a Panamera Turbo S e-Hybrid 31 mérföldet képes megtenni az akkumulátor energiáján.
Az erőátvitelt a teljesítményorientált hagyományos alkatrészek, például a szén-kerámia fékek, a dinamikus alvázvezérlés nyomatékvektorozással, valamint a Porsche aktív felfüggesztés kezelésével történő kiválasztásával.
A Porsche júliusban azt tervezi, hogy a Panamera Turbo S e-Hybrid-t Európában, az év későbbi szakaszában más piacokkal indítja el. Végrehajtó modellként is elérhető lesz, és 150 mm -rel meghosszabbított tengelytávval büszkélkedhet. Az Egyesült Királyságban az árak 137 140 GBP-től kezdődnek, a hosszú tengelytávú verzió 146 545 fontba kerül.

Mit gondolsz még a legerősebb panameráról? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *