Posted on

Videó összeállítás a zaniest autó mod

a központi egy petrolhead Ahogy ők költik a pénzüket autók. Néhány szívesebben vásárolnak új gépeket, és tartsa őket állomány idejére tulajdon, míg mások vásárolni őket használni, és módosítja a szart rájuk. Ez nem egy „vagy-vagy” fajta helyzet. Én személy szerint szeretnék a lehetőséget, hogy mod egy autót, hogy én a saját, de nem olyan mértékben, hogy felismerhetetlen. Ahogy az emberek, akik követik ezt a blogot (és a fiatalkorúak Petrolheads törzs DRIVETRIBE) tudni fogja, én inkább módosítani az autó, hogy talpfa, valami, amit nem számíthat arra, hogy fújja már jóval drágább autót. Egy autó rajongó, egy autó egy kiterjesztése magukat, ugyanúgy, ahogy egy festő művészeti kifejeződése a művész.

Rajz, hogy párhuzamot művész és a művészet, és petrolheads és autóik könnyű. Mindkét esetben ez kifejezést adott formában. Mindig lesznek eltérő vélemények, hogy mi tesz egy ragyogóan moddoltuk autó és egy over-the-top, só-in-a-szemét fajta mod. Éppen ezért a lenti videókat, véleményem megjelenítéséhez legőrültebb és tényleg felesleges modok, amit valaha láttam:

10 leghihetetlenebb módosított autók – 2016 csillagok ENTERTAINMENT

Nem értek egyet a címet, mint néhány ilyen módosított autók csak egyenesen furcsa. Azt fogja mondani, a Mercedes-Benz SLR McLaren jól néz ki, mint ahogy a Veyrons az Aventador, a muscle car.

Top 6 legrosszabb autó Mods! Izom- Vs Tuner

Az elbeszélő ad apt példákat nevetséges autó módosítások és prefaces azt mondja, hogy csak az ő véleménye, akkor is, ha ez egy népszerű véleményt. Akkor nem lehet elég óvatos, hogy mit mondasz ebben a korban. valaki valahol valószínűleg kiváltott! Abban is egyetértek az általa elvégzett használata krómozott autó, ami a legtöbb indiai gyártó használja, mint a „prémium szolgáltatás”.

Pimp My Ride – indiai stílusú – teljes HD [indiai első autó módosítását Show] által TamilCarFreaks

Ezt a vidám termelési érték a videó és az elbeszélés, néhány mod tenni ezt a Maruti Baleno (értékesített 1999 és 2007 között India) határos cool. A projekt hatóköre érdekes, míg a megközelítés szabvány. Ugyanakkor a végtermék egy kicsit off. A matricák eltúlzott, a zenei rendszer szükségtelen, és a test kit egyszerűen használhatatlan. A kiegészítés a „faj” fordulatszámmérő egyfajta hűvös, de megint nem szolgál semmilyen célt.

Legbizarrabb járművek elveszett Made by Talltanic

Ezek a járművek csak bizarr! egy részük mégis célt szolgálnak, mint a Vexel Quovis de nézd meglehetősen szervilizmus méltó. A Zombie bizonyíték Maybach tökéletes azok számára, félve a zombi apokalipszis és úgy néz ki, szinte kihűlni. és aki tud nemet mondani egy rohadt Batmobile! Ne is én kezdődött az UFO hasonmást.

Az utakon a japán, őrült egyedi autók, Dragon Ball által CleosThoughts

Japán olyan ország a szélsőségek. élt ott több mint öt éve, őszintén mondom, ők is a legtöbb higgadt és jól nevelt ember a világon. kérni őket, hogy menjen egy kicsit őrült, és vigyük el a következő szintre zaniness. Csak egy pillantást a gépkocsi fura egyedi autók lement egy autópályán, mintha nem nagy ügy.

Maradjanak velünk, 2. rész A videó összeállítás. Ez csak egyre több vidám és szervilizmus méltó!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *