Posted on

Hispano Suiza Carmen Boulogne, amely 1100 lóerővel

indult, Hispano Suiza elindította a Carmen Boulogne -t. Ez a spanyol márka meglévő Carmen Hypercar sportosabb fejlődése, amely sokkal erősebb elektromos hajtásláncot, magasabb legnagyobb sebességet és alacsonyabb kert. Ár-címkéjét szintén felülvizsgálták, 1,5 millió fontról 1,65 millió fontra, az adók kivételével.
Az alapvető stílus nem változott drasztikusan, mert először láttuk az autót a 2019 -es genfi ​​autókiállításon. Van egy friss, szakaszos könnyűfém kerek, az első tengelyen 19 hüvelykes egységekkel és 20 hüvelykes egységekkel. Hispano Suiza szintén eltávolította a Carmen festékét, és átlátszó kabátos lakkkal cserélte, és réz színű színt adott hozzá, amely kiemeli az autó testvonalait és bevitelét.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb elektromos autók most eladó
A szokásos Hispano Suiza Carmenhez hasonlóan a Boulogne -t két elektromos motor hajtja, amelyeket a hátsó tengelyre szerelnek – bár ez az új modell gyakorlatilag 100 lóerővel rendelkezik, mint a szokásos autó, a kimenet 1,006 lóerőről 1,098 lóerőre emelkedik. Van még egy egészséges 1600 nm nyomaték a csapnál, ami azt jelenti, hogy a hiperkocsi legnagyobb sebessége 25 mph -rel 180 mph -ig növekszik, és annak 0–62 mph -os ideje mindössze 2,6 másodpercre esett vissza.
Ezt a gyorsulást Hispano Suiza átfogó súlymegtakarítási intézkedései segítik. A Boulogne 60 kg-os könnyebb, mint a szokásos Carmen, egy könnyebb felfüggesztési rendszer, egy új szénszálas tető, egy új alváz és egy maroknyi ragadozó CNC alkatrész miatt. Az alapvető autó szénszálas monokoque szintén rendkívül könnyű, és a mérleget csak 195 kg -ra dobja el.
Ugyanúgy, mint a szokásos autó, a Carmen Bologne-t egy 80 kWh-os lítium-ion akkumulátor hajtja, amely maximális igényelt tartományt biztosít 248,5 mérföldes tartományban az elavult NEDC tesztprogram alatt. Az akkumulátorcsomag támogatást nyújt a DC gyors töltéshez is, amely lehetővé teszi, hogy körülbelül fél óra alatt 30–80 százalékos töltést helyrehozhasson.
Mit készít a frissített Hispano Suiza Carmen Boulogne -ról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *