Posted on

A Honda Civic Facelift kémkedett

A Honda Civic Típusú R -vel a fejlesztés utóbbi szakaszaiban úgy tűnik, hogy a japán gyártó a Civic felállás többi részére fordította a figyelmét. Ez az első alkalom, amikor láttuk az arcmaszkált ferdehátú, a kémes teszteléseket a márka Swindon üzemében.
Noha teljesen becsomagolt és elrejtve van a nézetből, van néhány tervezési útmutatás, amelyek úgy tűnik, hogy elfogadták az R típusú C -koncepciót. A elsöprő fényszórók most egy kiemelkedőbb töréssel rendelkeznek, míg a nagyobb légszellőző szellőzőnyílások sportosabb megjelenést mutatnak. A hátoldal további változásai közé tartozik egy új hátsó lámpás klaszter és lökhárító, valamint egy átalakított hátsó diffúzor.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A kipufogógáz hiánya azt jelzi, hogy valószínűleg az egyik kevésbé meghajtású és hatékonyabb hatékonyságra összpontosító modellt vizsgáljuk, de bevezetünk egy hatékonyabb S-t is, amely az R típusú zászlóshajó mögött ül a polgári tartományban.
Láthatnánk néhány további változást a motorháztető alatt. A prototípus lemezei azt mutatták, hogy a Civic az 1,6 literes dízelmotorral fog ragaszkodni, de az 1,4 és 1,8 literes benzinnövényt a Honda új, leépített VTEC motorjainak javára lehet elrontani.
A tavalyi év végén bevezetve az új 1,0 literes háromhengeres és 1,5 literes négyhengeres VTEC benzinmotorok megjelenhetnek a polgári, a jelenlegi benzinmotorok teljesítményének megfelelően, de fokozó gazdaságot. A Honda azonban még semmit sem erősített meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *