Posted on

A Toyota Proace, valamint a Proace Verso frissítve, sokkal több set

frissítve, a Toyota frissítette a Proace Panel kisteherautót, valamint a Proace Verso People szolgáltatót a 2021 -es lemezváltozáshoz, javítva mindkét jármű alapvető felszerelésének szintjét. Mindkét terv szeptemberben kerül forgalomba, és várhatóan az első szállítások megjelennek a hónapok betartásáról.
A Proace panel furgonjai most alapjául szolgálnak a Toyota Wise Cargo rendszerével, amely hozzáadja a rakomány-öböl kötvényfestékét, növelve a kisteherautó maximális hosszát 162 mm-rel. A köteg szintén hozzáadja az ágyéki támogatást, valamint a vezetőülés kartámaszát, valamint egy összecsukható utazóülés mellett, amelyet a Toyota állításai asztalként megduplázhatnak.

A 10 legjobb legfinomabb közepes panel kisteherautó 2022

A Toyota a Proace Verso frissítései hasonlóan minimálisak. A nyolc férőhelyes háztartási kialakítás alapvető fontosságú a hátsó parkolóérzékelőkkel, míg a kilencüléses kombinált változat egy új, sötét szürke ülés kárpitozását tartalmazza. A fajtát szintén még mindig egy csúcskategóriás VIP változat tetején van.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A belépő szintű proace, valamint a Proace Verso Active Designs szintén tartalmaz egy riasztást, valamint a kézikönyv légkondicionálását alapként-valamint a Toyota készítette a beépített műholdas navigációs rendszer alapját a tervezési felállásban.
A jelenlegi modellhez hasonlóan a vásárlóknak is megvan a lehetősége, hogy négy dízelmotorral rendelkezzenek. Az egy tonnás hasznos teherkészítményeket akár 100 lóerő, akár 116 lóerővel ellátott, 1,5 literes négyhengeres turbófeltöltéssel látják el, míg a akár 1,4 tonnát képesek akár 1,4 tonnát képesek, akár 119 lóerő, akár 172 lóerővel ellátott, 2,0 literes egységgel.
Most nézd meg itt a Toyota Proace értékelését …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *