Posted on

Az autóktól való függőség eléri a hatéves magas

autósok sokkal inkább függnek autóiktól, mint bármikor, figyelembe véve 2012-et, az új kutatások szerint, míg az autósok kb. Egy kicsit sokkal inkább függ az autójuktól ebben az évben, mint 2017 -ben.
Az adatok, amelyek a RAC 1 808 ember felméréséből származnak, azt is mutatják, hogy a gépjárművezetők 27 % -a sokkal többet használ autóját, mint tavaly, szemben a 20 százalékkal, akik kevesebbet használnak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ez jelentős ellentétben áll 2017 -vel, amikor 20 százalékuk szerint sokkal többet használnak autóikat, mint 2016 -ban, és 24 % -uk kevesebbet használt – ami a 12 % -os váltásnak felel meg a sokkal több autóhasználatig.
• “A tömegközlekedési árak legalizált lopásnak felelnek meg”
A válaszadók által az autók használatának sokkal több oka a családtagok (34 %), a hosszabb ingázás (32 %), valamint a barátok és a családok továbbításának nagyobb szükségességét, valamint a családtagok (27 %) szállításának szükségességét.
Ezenkívül 24 % -a annak szükségességét, hogy autóikat sokkal inkább felhasználják a tömegközlekedés romlásához, 44 % -kal a megbízhatóságot hibáztatva, 39 % -uk elítélte a magasabb viteldíjakat, és 33 % -kal az ujját a helyi szolgáltatások csökkentésére mutatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *