Posted on

“Ideje az emberek, akik az autókra és teherautókra vonatkozó szabályokat teszik az autókról”

, ha dízelolajat vezet, akkor valószínűleg tovább megy minden egyes liter üzemanyaggal, valamint az alacsonyabb adómértékek kilátásaira (az alacsonyabb adómértékeknél (az alacsonyabb adómértékeknél. Járművek jövedéki vám- vagy üzleti autók és teherautó -adó) Segítették a döntését.
Kormányunk már évek óta motivált minket arra, hogy alacsony CO2 -re menjünk a dízel megvásárlásával, valamint jutalmazzunk minket. A helyes döntés a megfelelő időben a politikusok azt mondanák. Noha ugyanazok a szabályozások a helyszínen nemzeti szinten maradnak, sok regionális politikus, akiknek a regionális szennyezés kielégítő céljaira vonatkoztak, vonzó büntetéseket jelentenek a dízelmotorok – minden dízelmotor tulajdonosa számára.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

És itt van a dörzsölés – nem minden dízelmotor azonos. Ha szeptember után szeptember után autót és teherautót vásárol, akkor ez megfelel a rendkívül legfrissebb Euro 6 kibocsátási előírásoknak-ennek a törvénynek kell lennie. Az Euro 6 mellett meglehetősen szigorú szabályokat hoz a regionális levegőminőség szempontjából fontos kibocsátások vonatkozásában: dinitrogén -oxidok, szénhidrogének és részecskék. Ez azt jelenti, hogy a dízel autók és teherautók rendkívül annyira tisztaak, mint a benzinkocsik és a teherautók, miközben megtartják a CO2 -nál történő eltávolító előnyt.
Úgy tűnik, hogy néhány regionális jogalkotó ugyanolyan mocskos kefével kezeli az összes dízelt – a házban és külföldön is. Ez csak szokásos rossz, valamint tisztességtelenül költséges sok autó és teherautó számára. Az Euro 6 dízelolaj tisztább, mint az Euro 5 Diesels, amelyek tisztábbak, mint az Euro 4 Diesels. Amellett, hogy ha a dízelolajának nincs részecskeszűrője (az Euro 4 előírásainak részeként vezetik be), akkor ez valóban mocskos dízel.
Hol hagy ez tulajdonosként, vagy amikor a következő autóját vásárolja? Sokkal fontosabb, mint valaha, hogy időt töltsön a kutatáshoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden tényt megkap -e a megfelelő autók és teherautók megvásárlásához. Ha csak a kutató szavak, valamint a tények fontosabbak lennének a jogalkotók számára, hogy a mi nevünkben döntéseket hozzanak …
Azt tervezi, hogy deisel vagy benzin vásárlást vásárol, mint a következő autóját? Értsük meg, miért lent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *