Posted on

Új Vauxhall Corsa VXR Hot Hatch, hogy 2021 -ben elektromos energiát kapjon

Az autó felfedi, hogy a Vauxhall egy forró elektromos Corsa -t vezethet be, amely potenciálisan VXR jelvényt használ, már 2021 -ben.
Az új generációs Corsa idén később esedékes a Peugeot 208 testvér autójától kölcsönzött platformon. Most úgy tűnik, hogy a Vauxhall szintén részesülhet az elektromos erőátviteli tényezőből, amelyet Peugeot nyilvánvalóan az új Peugeot 208 GTI Hot Hatch számára különített el.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Kizárólag a Car Express -rel beszélve, a Vauxhall/Opel vezérigazgatója, Michael Lohscheller azt mondta: „Biztos lehet benne, hogy pozitív meglepetések lesznek az érzelmek, mint a Vauxhall egyik márkájának oszlopának.”
• A legfinomabb forró ferdehátúkat vásárolni kell
„Úgy gondolom, hogy az elektromossági pont fontos; Sokan úgy vélik, hogy az elektromosítés környezetbarát okokból származik, a CO2-re stb. Nem csak az, hogy ez is szórakoztató. Úgy gondolom, hogy erre gondolunk, és pontosan hogyan hozhatjuk ezt sokkal több emberhez – azonban ez csak a hiszésben van jelenleg
„Hiszünk abban, hogy pontosan hogyan tudjuk új szintre hozni az elektromosságot a sportosság szempontjából. Fontos az elektromfikáció ezen érzelmi eleme, tehát nem évek óta. ”
Lohscheller ellenőrizte, hogy a Vauxhallnak 2020 végéig négy elektromos minta lesz. A Grandland X SUV plug-in verziója megjelenik az év végén 2020-ban. Következő lépés a Luton által épített Vivaro furgon minden elektromos változata, amelyet nem meglepő módon Vivaro-E-nek hívnak, míg az év becsomagolása a következő generációs Mokka X elektromos változata lesz.
“Kiválasztottuk az elektromos járművek bevezetését néhány legjelentősebb szegmensben” – mondta Lohscheller.
Tetszik neked egy elektromos vauxhall corsa vxr koncepciója? Tegye állapotát a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *