Posted on

A New Bentley Bentayga V8 benzin 136 200 GBP-es költség-azonosítással

feltárta, hogy a Bentley a Bentayga SUV V8 benzin-alapú változatát mutatta be. A Bentayga fajta közepén helyezkedik el, valamint 136 200 GBP -től, amikor márciusban eladásra kerül az Egyesült Királyság ügyfeleinek.
Pontosan ugyanazon VW MLB-EVO platformon alapul, mint az Audi Q7, valamint a VW Group V8 motor felhasználása pontosan ugyanazon a dallamban, mint egy újabb testvér jármű, a Porsche Cayenne Turbo, a Bentayga benzin V8 áthidalja a helyet a bejegyzés között. -szintű (135 800 font) V8 dízel, valamint a tartománytábla (162 700 £) W12 benzin. A V8 benzinmotor egy 4,0 literes iker-turbó rendszer, amelyet szintén felfedeznek a Lamborghini Urusban, egy újabb járműben, amely megosztja a VW Group Big SUV platformját. A motor 542 lóerőt és 770 nm nyomatékot hoz létre, a 0-62 mph 4,5 másodpercig tart, és eléri a legmagasabb sebességet 180 mph -t – annak ellenére, hogy nagy járdaszegélye 2,395 kg.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A világ leggyorsabb SUV -jai
Az energiát nyolc sebességű automatikus sebességváltóval, valamint hosszú távú négykerék-meghajtással táplálják, a felajánlott meghajtó 60 % -át a hátsó kerekekbe küldik. A Bentley meghatározza, hogy a Bentayga V8 benzin 24,8mpg -ot, valamint a 260 g/km CO2 kibocsátását érje el az integrált cikluson. Ennek segítése érdekében a motort hengeres deaktiválással kell felszerelni, ahol szükség esetén négy hengeren futhat.
10
Az adsclose erről a hirdetésről

A Bentayga V8 benzin speciális funkciója az opcionális szén -kerámia fékek, amelyeket a Bentley kijelenti, hogy a legjobban felszerelt járműveihez, és valójában a legnagyobb első fékek, amelyek valaha is illesztettek bármilyen típusú gyártó autóhoz. A 10 dugattyús első fékek 440 mm átmérőjűek, amely 40 mm-es lendületet ad a Bentayga alapvető acélfékein, a hátsó szén-kerámia fékek 370 mm-t határoznak meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *