Posted on

A Mini Moke visszatér a kortárs lények kényelmeivel

A Moke Worldwide újjáélesztette és javította a hagyományos kis moke -t számos alváz -csípéssel, valamint egy friss, kibocsátásbarát motorral. A megújult formatervezésnek most megvásárolható, az árak 20 000 fontotól kezdődnek. A termelés szigorúan mindössze 56 egységre korlátozódik.
Amikor a Moke 1964-ben először a nagyközönség elé került, ugyanazzal a 848 cm3-es, négyhengeres A-sorozatú motorral, amelyet az eredeti Mini használt. A jelenlegi kibocsátási előírásokkal való beépítés érdekében azonban a felülvizsgált MOKE-t egy teljesen új, 1,1 literes négyhengeres benzinmotorral, kettős felső bütyökkel és kortárs üzemanyag-befecskendezéssel rendelkezik.

Új kis elektromos 2021 -es áttekintés

Az alacsonyabb kibocsátások mellett a kortárs egység sokkal több energiát eredményez: az eredeti 34 lóerőből, valamint a 60 nm nyomatékból 67 lóerő és 93 nm -es forgalom. A Moke eredeti négysebességű kézi sebességváltója is elment-a helyén egy friss négysebességű automatikus található. A meghajtó azonban továbbra is az első kerekekhez megy, az új hajtómű 68 mph maximális sebességgel, valamint a 34mpg üzemanyag -gazdasági klímákkal.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Moke alváza szintén alapos átalakítást kapott. Az eredeti formatervezésből származó hagyományos mini-forrású kúpos felfüggesztést a kortárs MacPherson rugókra cserélték. A hátsó részben a régi autó hátsó karjának beállítása van – bár a gumitobozokat sokkal rugalmasabb fémrugókra cserélték.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *