Posted on

Mit tart a jövő a Lando Norris számára?

A jövőbeli bajnok észlelése ugyanolyan nehéz a motorversenyben, mint bármely más sportban. Minden Damon Hill, Jenson Button vagy Lewis Hamilton számára számtalan kilátás van, akik nem jutnak el a Forma -1 Szent Grálba. A „biztos dolgok” nem léteznek valóban, azonban a 18 éves Lando Norris meglehetősen közel áll. A fiatal brit sofőröt nemrégiben a McLaren második helyének a 2019 -es szezonra nevezték el, azaz az F1 rácson felsorakozik a Teamate Carlos Sainz -rel.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az elmúlt szezonokban a Glastonbury -i gyermek felvetette a hagyományos bölcsességet, amely szerint a járművezetők két évig tartják a versenyt, hogy felfedezzék a lábukat, és telepítsenek egy cím kihívást. Ehelyett az újonc évében uralta az osztályozásokat, és a 2015 -ös MSA Formula bajnok, a 2016 -os Formula Renault Eurocup bajnok, valamint a 2017 -es Formula 3 European Series bajnok.
• „A Ricciardo sokkoló Renault F1 ajánlata a kocka tekercs”
És ez a kiemelkedő rekord nem maradt észrevétlenül az F1 Paddock -ban: 2018 -ra Norris támadást folytatott a Formula 2 bajnokságon, Carlin brit csapatával, valamint a McLaren számára tartalékvezetői feladatokkal együtt. Most telepítették McLaren 2. számú sofőrének. , a legnagyobb nehézség előtt áll. Tehát mi a helyzet a Norris -ról, amely lehetővé teszi számára, hogy mindig új autókban és teherautóban, valamint új környezetben futjon a földre? Az idén elején beszéltünk a srácgal, hogy pontosan ezt kapjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *