Posted on

Az új Toyota Hilux Invincible X sok járműgyártó számára megérkezik a legfontosabb felvételi fajtához

, és az „Invincible” szót hozzáadja az autó nevének végéhez, ugyanúgy, mint a csábító sors. De a Toyota ezt csak egy ideje csinálja a legmagasabb szintű Hilux-felvételével-valamint most van egy új, még plusher verziója a riválisok számára, hogy megbeszéljék, és magabiztosan hívják az Invincible X-nek. –
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Hilux Invincible X különféle személyre szabási lehetőségeket ad a meglévő Toyota Hilux Invincible specifikációhoz. A meglévő Hilux modellekben felfedezett 169 lóerős 3,0 literes D-4D dízelmotor, valamint a költségek 23 842 font (+ÁFA).
• A legfinomabb felvételi teherautók a piacon
A Toyota kijelenti, hogy az új kialakítás megtartja azt a lenyűgöző, bárhol képességet, amelyre a Hilux az évek során megértette, azonban az alacsonyabb modellekből kiemelkedik a stílusfrissítések sorozatával, mindegyik az árban szerepel.
Az indítók számára az ügyfelek meghatározhatják a Toyota Hilux Invincible X-et, négy 17 hüvelykes ötvözet-kerékpárt választva. Ide tartoznak az alapvető legyőzhetetlen perem, egy új RICA öt-küllős stílus mellett, teljesen fekete vagy kéttónusú kivitelben.
A króm tubuláris oldalsávok szintén a legyőzhetetlen X csomag részei, valamint a vásárlók is megadhatják a lépéseket.
• A Volkswagen Tristar Idea felvételét vesszük fel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *